Емануела праща Глория на съд! Ето за какво й търси сметка

Емануела праща Глория на съд
0

Емануела праща Глория на съд заради обвиненията, че се продава

Емануела праща Глория на съд. Скандалната певица е решила да потърси сметка на манекенката за коментарите й относно факта, че се продава. Както е известно, изпълнителката бе обвинена, че е леко момиче, което заработва по частни партита като елитна дама за развлечения, а не като пее.

Въпреки че коментарът не бе казан в присъствието на Емануела, тя все пак научи новината. И очаквано побесня. Изпълнителката се е заканила да съди бившата си дружка за уронване на престижа, както и за ред други неща.

Глория се изказа крайно нелицеприятно за фолк певицата, в компанията на Рени и Борислав Комсийски. Мнозина са убедени, че почерпена и ревнуваща, брюнетката е изрекла думите, без да мисли.

От своя страна Емануела пък я нарочи за алкохоличка, тъй като не спирала да пие още от обяд. Последното вбеси сериозно Глория и тя се закани да потърси сметка от звездата.

Както изглежда, веселото в този сезон на ВИП Брадър не само липсва, но и звездите са готови буквално да си издерат очите. Фолк дивата вече ясно го показа, а останалите участници също не пропускат възможност да атакуват съквартирантите.

Рени също получи своя дял критики, но Жана Бергендор е певицата, която е най-оплювана. Тя изпадна в депресия заради думите на Глория, че не е нормално същество и й се разсърди изключително много.

Емануела обаче понесе най-тежкия удар и се закани да потърси сметка за изказванията на манекенката. Дали ще се стигне до съд или ще се разминат само с публично извинение, предстои да стане ясно тепърва.

От екипа на фолк звездата обаче коментират, че ще заведат дело срещу Глория. И са на мнение, че неизвестната моделка се страхува да разкрие истинското си лице, след като във всеки кадър е само с чаша в ръка. И затова твърди недоказани небивалици срещу Емануела.

Емануела праща Глория на съд
Емануела праща Глория на съд

Досущ като другите предубедени съквартиранти в предаването.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.