Жана Бергендорф остава сама

Вероятно след края на шоуто ще получи неприятна изненада
0

Вероятно след края на шоуто ще получи неприятна изненада

Певицата Жана Бергендорф остава напълно сама срещу всички.

Запознати издават, че Жана Бегендорф ще се сблъска с множество трудности след излизането си от къщата и дори кариерата й е под въпрос.
Те посочват, че скандалната певица ще изпадне в немилост.

Причината за това е, че за пореден път не успя да оправдае доверието, което й гласуваха семейството и продуцентите й от „Вирджиния рекърдс”.
Хора от музикалните среди издават, че шефката на звукозаписната компания – Саня Армутлиева не била никак доволна от представянето на Жана Бергендорф във ВИП Брадър.

Жана Бергендорф
Вероятно след края на шоуто ще получи неприятна изненада

При все, че в предварителните разговори Жана Бергендорф е получила наставления да се държи по-спокойно, зряло и без изцепки, тя очевидно тотално е забравила за тях.
Напук на всичко и на всички Жана Бергендорф го кара през просото – наливане с алкохол от обяд, караници със съквартирантите и не на последно място се нарежда псевдо любовната й история с Явор Бахаров, който си отиде позорно от предаването.
Близки до певицата припомнят, че тя все още не е разведена и живее със съпруга си.

Преди няколко години, когато звездата на Жана Бергендорф изгря на музикалната сцена, тя тутакси се превърна в любимка на Саня Армутлиева.
Безспорно Жана има всичко необходимо – огромен гласов капацитет и сценично присъствие.

Тя сякаш е родена за човек на изкуството и с лекота изпълнява всяка песен. Бурният й нрав и непрестанните скандали, които заформя обаче й създават сериозни проблеми.
Именно те бяха и в основата на охлаждането на отношенията между нея и продуцентката й.

За никого не е тайна, че Саня Армутлиева е точна до педантичност що се отнася до поведението на звездите в публичното пространство.
Тя била категорична, че всички нейни кадри трябва да се държат класно и подобаващо в обществото.
Тъй като напоследък Жана не се вписва в тези изисквания, нищо чудно след излизането й от къщата на ВИП Брадър да получи неприятна изненада, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.