Скандал! Захари Бахаров се отрече от брат си

Скандал! Захари Бахаров се отрече от брат си
5 (100%) 2 votes

Двамата братя заформили грандиозен скандал

Скандалът в семейството на братята актьори Явор Бахаров и Захари Бахаров, се разраства.

След като Явор Бахаров остана без хонорара си от ВИП Брадър заради принудителното му отстраняване от къщата на риалитито, брат му Захари Бахаров бе категоричен, че се отказва от него.

Припомняме, че по-малкият брат посочи като основна причина за желанието му да напусне шоуто фактът, че не може да живее повече под един покрив с Рени и Жана Бергендорф.
Въпреки опита си обаче той така и не успя да прецака формата и накрая самият той се оказа прецаканият.

Захари Бахаров

Двамата братя заформили грандиозен скандал

При все, че Явор направи опит да си получи хонорара, който му е бил обещан, срещна гнева на екипа и плановете му се сгромолясаха на мига.
Продуцентите са бесни от това, че Явор се е разприказвал.

За никого от зрителите не е тайна, че участниците знаят много добре колко време ще изкарат в къщата и тази уговорка е направена предварително. Знае се също така, че виповете излизат навън и постоянно получават информация от външния свят.
Но това, че Явор Бахаров дръзна да разкрие тайните договорки в прав текст, вбеси продуцентите.

Запознати издават, че има и друга причина братът на Захари Бахаров – Явор да си тръгне от шоуто и тя е, че категорично отказал да се забърква в интрига с Жана Бергендорф.
Сценаристите на риалитито поискали Явор и Жана да го играят влюбени, а Глория Петкова, която е бивша негова приятелка да демонстрира ревност.
Явор обаче категорично отказал да се замесва в подобен любовен триъгълник.

Захари Бахаров не крие, че е бесен от изцепката на по-малкия си брат. При все, че води предаване в същата телевизия, той отхвърлил всички оферти да се яви в студиото, за да го защити.
Близки до семейството разкриват, че двамата актьори си заформили грандиозен скандал веднага, след като Явор напуснал къщата на ВИП Брадър, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар