Лора Крумова направи шокиращо признание

Лора Крумова направи шокиращо признание
5 (100%) 1 vote

Не крие, че килограмите винаги са й създавали комплекси

Тв водещата Лора Крумова направи признание, с което шокира обществото.

Тя призна, че ако наредят един до друг всички мъже, които е имала в живота си, със сигурност ще я затворят в психиатрията.
Неочакваното признание Лора Крумова направи пред Мон Дьо в ефира на Нова тв.

Амбициозната журналистка сподели, че бащата на детето й – Сотир, бил човекът, който сложил край на странните й връзки.
Лора Крумова изненада почитателите си и с признанието, че всъщност Сотир бил този, който искал повече да имат дете. Тя отначало не била склонна, но по-късно се съгласила.

Лора Крумова

Не крие, че килограмите винаги са й създавали комплекси

Към днешна дата Лора Крумова не съжалява за избора си да стане майка и споделя, че това й събитие в живота я е променило страшно много.
Смайващите й признания обаче не спряха дотук. Тя остави всички зрители без думи с разкритието, че Сотир притежава по-голям майчин инстинкт от нея самата.

Лора Крумова сподели, че като има предвид факта, че задните й части са доста пищни, мислела, че ще изкара бебето като от фурна. Нещата обаче далеч не се случили по начина, по който си мислела – раждането й продължило дълго време.
Известната журналистка е една от малкото, които никога не са крили, че страда от комплекси заради фигурата си.

С типичното си чувство за хумор споделя, че през годините е била определяна от „пълничка” през „дебела” до „кит на плажа”.
Самата тя заяви, че е наясно с факта, че килограмите са й в повече, отколкото и самата тя би искала и посочи, че вече е достатъчно осъзната и според нея се намира на правилната пътечка.

Напук на всички приказки, че Сотир е зарязал Лора Крумова, двамата все още живеят щастливо и се радват на рожбата си. Преди броени дни известната журналистка сподели, че вече не се разстройва от написаното в жълтите медии и е решена да ги съди, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар