Стефан Данаилов проговори за болестта си

Стефан Данаилов проговори за болестта си
5 (100%) 1 vote

Актьорът е щастлив, че от всички злини му се е паднала най-малката

Известният актьор Стефан Данаилов-Ламбо, проговори за болестта си.

Стефан Данаилов призна, че е разбрал, че е болен, когато се видял по телевизията.
Изповедта на актьора дойде по време на събитие организирано от Българското сдружение „Лимфом”.

Стефан Данаилов е споделил своя опит в борбата с коварното заболяване, за да даде сили и кураж на всички, които са попаднали в негов плен.
От организацията признават, че известният актьор сам се е свързал с тях и е изявил желание да помогне на хората.

Стефан Данаилов

Актьорът е щастлив, че от всички злини му се е паднала най-малката

Стефан Данаилов си спомни за мига, в който е разбрал, че има сериозен здравословен проблем. Той разказва, че гледал епизод от сериала „Фамилията”, в който участваше. В един от кадрите, в който го дали в близък план му направило впечатление, че има издутина в лявата част на шията.

Няколко дни по-късно споделил с един от народните представители, който е лекар по професия, а той го посъветвал да отиде веднага да даде кръв за изследване.
В следобедните часове получил обаждане по телефона, в което му съобщили, че се налага да му бъде направена биопсия на бучките.

Актьорът си спомня, че в този момент останал като вцепенен на стола и допълва, че е от хората, които никога не са се интересували какво точно представлява заболяването им.
Не се е ровил за повече информация из интернет пространството. Поради тази причина не бил наясно и че след като бъде направена биопсията се чака близо една седмица, докато стане ясно становището на патолога.

Винаги си е мислел, че резултатите от изследването се научават до 24 часа. Никой обаче не му се обадил. Така минал един ден, а след него и още един. Във времето, докато чакал, през ума му минали всевъзможни мисли. Молил се единствено да му съобщят, че е попаднал в плен на най-малкото зло. Така и станало – от всички лошотии в хематологията, лимфомата било най-малкото зло, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар