Лара Златарева съсипа Владо Береану

Лара Златарева съсипа Владо Береану
5 (100%) 1 vote

Кака Лара докарала журналиста с румънски корени до просешка тояга

Лара Златарева, по-известна като кака Лара, съсипа бившия си съпруг – известния журналист с румънски корени Владо Береану.

Самата тя призна в прав текст, че Владо Береану не е никак добре след раздялата им. Припомняме, че двамата решиха да сложат край на отношенията си след близо 20 години брак.

Лара Златарева не се посвенила да остави Владо Береану почти без нищо. Към днешна дата той е на ръба на просешката тояга.
До голяма степен Владо Береану разчитал на свежи приходи от участието си в юбилейния сезон на ВИП Брадър. В последния момент обаче продуцентите го порязали, тъй като разбрали, че двамата с Лара Златарева все още са отбор. Продуцентите сметнали, че щом помежду им няма да се вихрят денонощни скандали, няма да представляват интерес за зрителите като двойка.

Лара Златарева

Кака Лара докарала журналиста с румънски корени до просешка тояга

Близки до бившето семейство разкриват, че Лара Златарева отнела на Владо Береану първо апартамента, в който живеели като щастливо семейство.
Тя предявила интерес към имота под предлог, че по право той се полага на дъщеря им, а след като тя е човекът, който я отглежда, значи трябва да го ползва.

Известната тв водеща обаче далеч не се задоволила само с това. И окото й дори не мигнало и оставила Владо Береану и без последните му спестявания.
Близки до журналиста с румънски корени разкриват, че Лара Златарева уж му поискала пари на заем, хленчейки, че след като останала без работа, едва успявала да свърже двата края.
Журналистът започнал да й дава все по-големи суми, докато в един момент самият той не стигнал до просешка тояга.

Бивши колеки на известната екс двойка разкриват, че Лара Златарева винаги се е държала по този начин с него.
Те твърдят, че изискванията й били огромни и допълват, че дори да живее с милионер, няма да успее да й смогне на капризите, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар