Деян Донков направи нещо изненадващо

Деян Донков направи нещо изненадващо
5 (100%) 1 vote

Актьорът е решен да предложи брак на половинката си

Актьорът Деян Донков изненада всички с това, което направи.

Никой от семейството и приятелското му обкръжение не е вярвал, че Деян Донков ще пожелае да сключи брак. Ето обаче, че и това чудо се случи.
Запознати издават, че актьорът е наумил да предложи брак на половинката си Радина Кърджилова, която неотдавна го дари с дете.

Деян Донков бил категоричен, че именно тя е любовта на живота му и няма никакви намерения да я изпуска.

Деян Донков

Актьорът е решен да предложи брак на половинката си

Желанието му, е да държи ръката на Радина Кърджилова цял живот.
Припомняме, че актрисата го дари със син през юни. Малкият наследник носи името Христо. Той се появи на бял свят в една от най-важните творчески вечери на Деян Донков, припомня Хот Арена.

Малкият Христо се роди на първата премиера на Деян Донков като режисьор в театър „Азарян”.
Актьорът споделя, че към днешна дата се подготвя за участие в нова пиеса, наречена „Любовникът” на Харолд Пинтър. На сцената ще си партнира не с кой да е друг, а с половинката му Радина Кърджилова.

Голяма част от актьорското съсловие остана изненадано от намеренията на Деян Донков като се има предвид, че той винаги е пазил ревностно свободата си.
Както се казва „Човек и добре да живее, все някой ден сключва брак”. Е, изглежда този ден е дошъл за актьора.
Освен това той лети на крилете на щастието, тъй като не само живее под един покрив с любимата си жена, а и го дари с прекрасен син.

Актьорската двойка е живото доказателство за това, че истинската любов съществува. Когато човек открие правилната си половинка, нищо друго не е от значение.
Сега в актьорските среди обсъждат за кога ли Деян Донков и Радина Кърджилова ще насрочат датата за сватбата си, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар