Крум Савов разкри истината за тежкото си здравословно състояние

Крум Савов разкри истината за тежкото си здравословно състояние
3.33 (66.67%) 3 votes

Спортният журналист не скри разочарованието си, че не е успял да разгърне пълния си потенциал

Известният спортен журналист Крум Савов, който бе един от участниците във „Фермата”, разкри истината за тежкото си здравословно състояние.

Крум Савов признава, че от известно време насам здравето му не е в цветущо състояние. Преди старта на „Фермата” се подложил на операция на очите. По време на участието му в риалитито, усукал кръста, за капак получил и възпаление на петата.

Припомняме, че тръгна с голямата кошница, заявявайки, че влиза, за да предизвика уважение и респект и да докаже защо се чувства в ролята на фаворит.
По стечение на обстоятелствата обаче Крум Савов бе вторият човек, който бе изгонен от риалитито, след като мениджърът Николай Давидов го предизвика на дуел.

Крум Савов

Спортният журналист не скри разочарованието си, че не е успял да разгърне пълния си потенциал

По-късно стана ясно, че съперникът на Крум Савов е точил лиги за този дуел още от старта на шоуто.
Причина за настървението му станало твърдението на неговите приятели, че Крум Савов ще излезе като победител от „Фермата”.
Тогава той се хванал на бас, че ще предизвика известния спортен журналист на дуел при първа възможност.

Крум Савов не скри разочарованието си от това, че не е могъл да разгърне пълния си потенциал и е отпаднал по обективни и субективни причини.
Той обаче е вътрешно удовлетворен от това, че е изживял нещо различно.
Престоят му в риалитито му е помогнал да осмисли важните неща в живота му. Разбира се на първо място това е семейството му, без което нищо няма смисъл.

Спортният журналист изненада всички с признанието, че е много чувствителен, макар да не го показва. Може да си позволи да излее чувствата си само когато е в тесен семеен кръг. Тогава си позволява лукса да покаже чувството, което е надделяло в него.

Категоричен е, че човек не може да изкара насила сълзите си, освен, ако не е Тити Папазов или драматичен актьор, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар