Елен Колева удари дъното

Елен Колева удари дъното
5 (100%) 2 votes

Актрисата едва успява да свърже двата края

Актрисата Елен Колева удари дъното.

Тя е толкова отчаяна от всичко, което й се случи, че не вижда изход от ситуацията.
От обкръжението на младата актриса издават, че е останала без пукната стотинка и е тотално съсипана след участието й във „Фермата”.

За огромно нейно съжаление от доста време насам тя не е известна с ролите си, а със скандалните си любовни връзки. След поредицата от неприятни стечения на обстоятелствата, Елен Колева е взела решение да се върне в родната Монтана.
Така и не става ясно какво възнамерява да прави там.

Елен Колева

Актрисата едва успява да свърже двата края

Очевидно е на крачка от просешката тояга като се има предвид, че от доста време насам не е получавала предложения за роли.
Напоследък все по-трудно се справяла и с плащането на наема за квартирата, в която живее.

Нейни близки разкриват, че едва успявала да свърже двата края. Елен Колева залагала огромни надежди на участието си във „Фермата”. Искало й се да вярва, че то ще й донесе не само достатъчно финансови средства, че да живне малко, а и популярност, от която напоследък се нуждае страшно много.

За пореден път обаче нещата се объркаха и сякаш отново всичко се насочи срещу нея.
Припомняме, че единствената причина, поради която Елен Колева бе вкарана във „Фермата”, бе връзката й със скандалния писател Калин Терзийски.
Дори и алкохолизираният писач обаче не могъл да я изтърпи заради огромните й претенции.

Една от основните причини, поради които нито един режисьор не иска да наеме на работа Елен Колева, е тежкият й и непостоянен характер.
Тя се изявяваше в провинциални театри, но за кратко, тъй като и там изпищяха от звездоманията й.

Бивши колеги на актрисата са категорична, че с кариерата й е приключено, освен ако не успее да се залепи за нов милионер, който да я издържа и да й купува роли, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар