Унижиха Емануела във ВИП Брадър (Кой и защо я атакува?)

Глория нападна Емануела във ВИП Брадър
1

Емануела понесе доста обиди от човек, когото смяташе за приятел

Фолк певицата Емануела понесе позорно унижение във ВИП Брадър. Изпълнителката, която смяташе за своя приятелка манекенката Глория, неочаквано бе унижена от нея заради коментарите, с които я номинира.

Фолк звездата заяви, че не й допада поведението на Глория, нито факта, че пие от обяд. Брюнетката обаче си пийва още от сутринта, тъй като скуката в Къщата явно ще я умори и то сериозно.

След номинациите, Глория стигна до там, че се постара да очерни Емануела пред Борислав и Рени. „Боби да си знае за ценоразписа й. Че две деца как се издържат само от една майка?! С участия на частни партита из офиса, на които не се изисква глас“, заяви брюнетката.

Глория не спря само с коментари от този вид, а направо заяви, че е чула от достоверен източник, че Емануела не подбира. „Тя как иначе да си плаща сметките и да поддържа тоя стандарт. Майка й, нали се оплакваше на моята, как заработва на тия „частни партита“, продължи тя.

Рени се опита да тушира нещата, с думите, че това са слухове, но може и да не е вярно, но Глория е категорична, че е получила информацията от надежден източник. „Майка й защо да лъже за такива неща?“, попита брюнетката, след скандала.

Както е известно, Емануела минава за една от най-провокативните звезди, а след като ужили Глория на номинациите, брюнетката не пропусна да я обиди. Зрителите обаче са на мнение, че моделката е направила коментарите в нетрезво състояние, тъй като е била очевидно подпийнала.

Глория нападна Емануела във ВИП Брадър
Глория нападна Емануела във ВИП Брадър

Що се отнася до Емануела, певицата отвърна на критиките, само с повдигане на раменете. Факт е, че звездата не отдава голямо значение на случващото се и се старае да стои далеч от конфликтите, но винаги да постига целите си.

1 коментар
  1. Zlatena казва

    Глория Петкова- ножа е психично.болна жена без мозък.която.е взета от лудницата Карлуково и заради.голямата си уста си.е заслужила боя от приятеля си.даже малко.и.е било.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.