Деси Цонева съсипала Митко в последните му дни (Вижте действията й)

Деси Цонева съсипала Митко в последните му дни (Вижте действията й)
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева се хванала с мъж, който изобщо не се нравел на баща й

Деси Цонева не скри съжалението си, че не е послушала татко си

Деси Цонева съсипала Митко Цонев в последните му дни. Щерката на покойния телевизионер е имала огромни разногласия с него заради мъжа, с когото имала връзка в последните месеци. Внучката на великия Коста Цонев се хванала с неподходящ според татко си човек и той имал големи терзания, че и тази връзка ще приключи с фиаско, както и бракът й с Янчо Таков.

Деси Цонева с татко си

Деси Цонева с татко си

Бащиният инстинкт на Димитър Цонев му подсказал, че човекът до Деси не е най-подходящият за нея партньор. Виделият достатъчно от живота и от отношенията между двата пола журналист прозрял, че въпросният мъж има връзка с дъщеря му, за да я използва. Няколко пъти се опитал да разговаря с Деси на тази тема и бащински я предупреждавал, че целта на прескочилия четиридесетте години мъж не е да свие семейно гнездо с нея, а да извлече максимални облаги от известната наследница на фамилия Цоневи.

Проблемната връзка на Деси изтормозила доста телевизионната легенда и той не можел да се примири, че непокорната му щерка не желае да се вслуша в съветите му и да потърси щастието си при друг човек, научи retro.bg.

Заради негативното отношение на баща си към своя избраник Деси до последно криела от него, че въпросният господин почти изцяло бил на нейна издръжка. Безпардонността му стигнала дотам, че известната му приятелка да плаща наема за апартамента, в който живеел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар