Ким Кардашиян се скри след грабежа (Не дава и да я снимат)

Гласувайте за статията

Край на безкрайните фотосесии за Ким Кардашиян!

Риалити звездата преживя истински кошмар в Париж, откъдето си тръгна забулена и далеч от всякакви любопитни погледи. Освен, че отмени всякакви, абсолютно всякакви публични изяви, риалити героинята също така не позволява да я снимат, дори, когато й се налага да се появи принудително на обществени места.

След пристигането си в Лос Анджелис, където се чувства най-защитена, Ким се появи на стълбичката на частния си самолет, увита като мумия. Бял суитчър с качулка, шапка с козирка, широк панталон и тъмни очила. Само шал липсваше на певицата, за да се покрие от глава до пети.

Никой не видя лицето на риалити звездата, никой не успя да се добере до нея. Според някои слухове, Ким е получила и няколко удара по време на нападението в хотела и по тази причина не допуска никой да я видят.

„Тя буквално се предаде и рухна! Не желае нищо!“, издават нейни близки. Нещо повече — риалити звездата отказва абсолютно всякакви ангажименти и интервюта.

Веднага след като се прибра в Лос Анджелис, Ким се затвори зад вратите на своя дом. Кардашиян не крие, че е уплашена, но освен това всякаква публичност я хвърля в истерия.

„Тя се обвинява, че е била прекалено публична. Все едно тя е поканила крадците да я ограбят парадирайки с бижутата си“, споделят нейни приятели.

Малцина обаче имат достъп до Ким. Само най-близките членове на семейството й и майка й Крис Дженър успяха да я доближат след трагедията.

Кание Уест от друга страна привлича всички погледи към себе си. Рапърът се върна към нормалното си ежедневие, веднага щом се върна с жена си в Ню Йорк.

Ким Кардашиян в истерия след нападението, не дава да я снимат дори

Ким Кардашиян в истерия след нападението, не дава да я снимат дори

Засега Ким Кардашиян ще се оттегли заедно с децата в Лос Анджелис, но вероятно няма да издържи затворена задълго. Мениджърите й предполагат, че до седмица-две тя ще успее да се съвземе от шока, който преживя и ще излезе от принудителната изолация, в която сама се постави.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар