Този път прекали: Виж как Явор Бахаров нарече Жана! (брутално е)

Този път прекали: Виж как Явор Бахаров нарече Жана! (брутално е)
3.5 (70%) 2 votes

Явор Бахаров нарече Жана Бергендорф дебил – това вече преля чашата!

Явор Бахаров напълно се изгаври с Жана Бергендорф в Къщата. Актьорът се прави на недостъпен и дори отвратен от напъните на певицата да го сваля.

Той не само че не се дава, ами прави всичко възможно тя да се откаже и да го остави на мира. Но шампионката на Х фактор не разбира от намеци, затова къдравелкото в прав текст й казва и демонстрира, че не може да я диша.

Явор Бахаров

Явор Бахаров мина всички граници, обидите му вече са брутални

Дори вече е преминал във фаза грубост към нея. „Ти си тотално изкуфяла. Приличаш ми по това на Вальо Михов. Едно и също нещо ми го повтаряш по няколко пъти. Ти си някъкъв дебил. Не се нуждая от твоите скапани мисли и енергии”, безцеремонно я отряза за пореден път Явор Бахаров.

После изведнъж промени коренно тактиката си. Той каза на сащисаната Жана, че нарочно й е наговорил тези грозни думи.

Целта му и е била съквартирантите да не ги клюкарстват и да ги взимат за гаджета. Като бил груб и безцеремонен така правил напук на ВИП Брадър, за да не може да снима той поредните скандални сценки.

Но повечето от зрителите са категорични, че дори и с тези „железни” доводи актьора се изгаври с нея. И припомни друга скандална сцена преди това.

Тогава Явор Бахаров яростно отхвърли домогванията на Жана Бергендорф в леглото. Двамата спят на обща спалня и певицата правеше всяка нощ опити да се гушне с грубоватия си приятел.

Не стига, че я отблъсна, но той директно започна и да флиртува с поп фолк дивата Емануела. Защото на този етап фолкаджийката остана единствената приятелка на поп дивата Жана.

Актьорът дори отправи директно неприлично предложение на изпълнителката на „Тръпката”. В кухнята, докато си правеше сандвич, той я попита направо дали иска след това да правят джиджи-биджи.

След като втрещено Емануела го отряза и дори се оплака в Изповедалнята, че Явор я притеснява, той започна да рисува сърца в спалнята на Миглена Ангелова, където Жана отиде, за да изплаче болката си от жестокото отношение на актьора към нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар