Страдалец ли?! Бередин ухилен до уши: Празнува развода с Тоца! (Антония позеленя от яд)

Гласувайте за статията

Антония Петрова буквално позеленяла от яд при вида на празнуващия Александър Бередин!

Бившата Мис България и прясно развеждаща се Антония Петрова проглуши ушите на всички с излияния за развода си и за това как тя е взела решението на напусне съпруга си Александър Бередин.

Разбира се, последният изобщо не бил съгласен с това, страдал неописуемо и едва ли не се тръшкал по пода от мъка. То всичко това хубаво, но… ако беше истина. Е, оказа се, че картинката със страдащия милионер Бередин е само в главата на Антония Петрова.

Антония Петрова

Да ви прилича това лице на лице на страдалник?!… Антония Петрова явно има халюцинации

Защото това, което видяхме и което виждате и вие, е всичко друго, но не и лице, нито постъпки на болен от мъка мъж. Оказа се, че руснакът не само пет пари не дава за края на брака си и своята екс любима, а нещо много повече – празнува от дни.

Слуховете, че той е напуснал България и тихомълком се е прибрал да бърше сълзи в Русия, са поредната мечта на Тоца. Александър обаче си е у нас и не спира да вършее столичните клубове. А компания му прави не кой да е, а неговият добър приятел и треньор на националите ни по бокс Армен Назарян.

В профила си в социалната мрежа, Бередин публикува видео, на което се вижда как ухилен до уши полива развода си с Антония Петрова и с цяло гърло пее руски диско песни.

Той и двамата му авери – Армен Назарян като трезвен шофира колата, излизат от скъпо заведение чак след 8 часа сутринта и започват обиколка на четири колела из София. Музиката дъни яко, а „почерненият“ мъж на Антония Петрова пее с такава радост, сякаш дете му се е родило.

Сравнете и посърналата физиономия на руснака по време на брака му

Сравнете и посърналата физиономия на руснака по време на брака му

„Е, не е дете, но сме сигурни, че е точно толкова щастлив, че най-после се отърва от Тоцето. То не беше лесно за издържане това чудо. Нека милата да си мисли, че е тъжен и иска да се връща при нея. Мечтите поне са безплатни“, коментират близки до милионера Бередин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар