Гаджето на Цвети Стоянова със забрана да я доближава

Гаджето на Цвети Стоянова със забрана да я доближава
5 (100%) 2 votes

Александър Любенов – любимият на  Цвети Стоянова има забрана да я доближава

Футболистът Александър Любенов има забрана да се доближава до Цвети Стоянова. Малко след изписването на грацията от болницата, нейният баща и брат й се срещнали със спортиста. Те го предупредили, че не желаят да се доближа до нея и да я търси по какъвто и да било повод.

Според тях раздялата на Цвети и Алекс е една от водещите причини, тласнали я към фаталния скок. Дни преди да се случи трагедията двамата променили статуса си в мрежата от обвързани към необвързани.

Твърде вероятно случилото се между тях е в основата на взетото от красавицата решение. Според близки до Цвети Стоянова тя вече си представяла като съпруга на Александър. А след няколко месеца и като майка на първото им дете. Грацията, която отдавна живее под един покрив с Любенов, мечтаела след олимпиадата в Рио да станат истинско семейство и да го дари с дете.

Но копнежите й били помрачени от жестоката действителност. Освен разлъката с Александър, Цветелина Стоянова била разстроена и от изключването й от ансамбъла.

Цвети Стоянова г

Александър със забрана да доближава Цвети Стоянова

На 14 юни следобед тя постъпи в „Пирогов“ в изключително тежко състояние. Към момента на приема си в болничното заведение грацията е била контактна. Малко след това стана ясно, че тя е скочила от шестия етаж от блока на баба й в столичния квартал „Надежда“.

Повече от два часа лекарите се бориха за живота на грацията. След отстраняването на далака й те успяха да я спасят. Едва преди месец красавицата беше изписана от болницата. В момента тя се възстановява в частен медицински център.

Неотлъчно до нея е семейството й. Нейният баща и брат бдят зорко над нея и не позволяват на никой да я доближи. В това число и на Александър Любенов, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар