Къци Вапцаров пак се оля: Виж какво изцепи за Тайсън и съквартирантите!

Гласувайте за статията

Къци Вапцаров не издържа на напъна и отново стана за смях!

Майк Тайсън се превърна в сензация у нас. Железният Майк предизвиква истерия, където и да се появи.

В социалните мрежи се задръсти от снимки, на които чернокожият бивш спортист си е направил селфи с известни и не толкова популярни имена у нас.

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров отново напомни за себе си

Всеки, който сее докоснал до голямата звезда на бокса веднага се хвали с автографи или фотоси, на които те са в неговата компания.

Къци Вапцаров също не издържа на напъна. Бившият шоумен се изфука, че когато бе в Къщата и там влезе голямата Памела Андерсън.

Припомняме, че световно известната блондинка дори го целуна по бузата. „Мен Памела Андерсън ме разцелува по бузата, а Майк Тайсън някого да е нокаутирал в Къщата на Големия брат”, не спирал да се фука бившият брадър.

Той дори качи популярната снимка във Фейсбук, на която се вижда как горещата холивудска легенда го е прегърнала и го е разцелувала по бузата.

Затова Вапцаров непрекъснато разказвал как се е докоснал до топ актрисата на Холивуд. Все пак звездата от „Спасители на плажа” е вълнувала не един или двама мъже.

Участието на едрогърдата мъжка фантазия бе силна реклама за шоуто, покачи рейтинга на продукцията и бе допълнителен стимул на родните звезди да прекрачат прага на Къщата през 2012 година.

Същото се случи и след като световния шампион по бокс Майк Тайсън стана част от шоуто на ВИП Брадър 2016.

Световната знаменитост участва в няколко мисии вътре. Снощи той стана професионален треньор на звездите, които бяха разделени на два отбора.

Тяхната задача бе да пробягат няколко километра на фитнес пътеката, като непрекъснато пиеха енергийна напитка и се хранеха с банани.

Майк Тайсън бе обсипан и от вниманието на нежната половина на ВИП-овете, още с влизането си в шоуто. Те го затрупаха с български гозби, а той купонясва заедно с тях, като дори се хвана да разучи дунавското хоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар