Ким Кардашиян плачела за живота си при обира (Гардът й заплаши престъпниците)

Гласувайте за статията

В обществото излезе нова информация около нападението над Ким Кардашиян

Риалити звездата Ким Кардашиян е преживяла истински ад, след като посред нощ бе нападната от петима въоръжени мъже. Посред нощ, около три часа сутринта, маскирани бандити заплашили портиера на сградата, в която била настанена брюнетката, влезли в нейния апартамент в Париж на втория етаж и я извлекли буквално от леглото. Освен че се страхувала за живота си, Ким изпаднала в ужас да не я насилят, пише TMZ. Брюнетката е била окована с белезници, а след това и с тиксо й завързали ръцете и краката, и насочили пистолет в главата й, като я хвърлили във ваната, преди да вземат бижутата й на стойност 10 милиона долара. Полицията подозира, че крадците са имали вътрешен човек, защото знаели, кога Ким Кардашиян ще бъде сама в стаята.

От изданието разкриват, че уплашената Ким се молела на колене на маскираните мъже да не я убиват, защото има деца. Казала, че има пари и че могат да вземат каквото си искат. Престъпниците обаче й повтаряли непрекъснато заповеди на френски, а единственото, което разбрала, било „пръстенът, пръстенът“. Ким знаела какво искали — годежния пръстен, който й подарил Кание Уест. Те откраднали обаче цялата й кутия с бижута, в която е бил и пръстена на стойност 4 милиона долара, и напуснали сградата с велосипеди.

Освен бижутата, нападателите на Ким откраднали и два телефона, поради което звездата сега се опасява, че може да бъде жертва на изнудване. Единият от мобилните й телефони бил пълен с лични снимки и записи, а тя не на шега се страхува, че те могат да видят бял свят.

Симон, приятелка на Ким, която спяла един етаж по-долу е човекът, който усетил крадците. Още когато чула шума, тя веднага се обадила на охранителя на Кардашиян — Паскал. Паскал дошъл само с 2 минути закъснение и въпреки че не бил с Ким, а охранявал сестра й Кортни в нощен клуб, той се заклел, че ще намери виновниците.

Ким Кардашиян преживяла неописуем кошмар при обира

Ким Кардашиян преживяла неописуем кошмар при обира

„Ще ви намеря“, заявил Паскал. „Това събитие в Париж е едно от най-абсурдните неща, които някога съм чувал и виждал“, обявил още Паскал в своя блог, пише The Sun. „Имаме информация за вас и ще ви намерим. Това ви го обещавам“, добавил още охранителя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар