Не е за вярване: Виж какво разкриха за детето на Жана Бергендорф! Преглеждания: 16464

Малкият Леон на Жана Бергендорф няма представа какво става с нея в момента
0
Оценете този post

Истината за малкия Леон на Жана Бергендорф смая всички!

Шестгодишният син на Жана Бергендорф е полиглот. В момента малкият Леон знае три езика. Той вече владеел датски, английски и български.

В момента е първокласник в Британското училище в София. Там певицата го записала да изучава още два езика-испански и немски.

Жана Бергендорф
Малкият Леон на Жана Бергендорф няма представа какво става с нея в момента

„Макар че владее толкова езика, той е дете и полето му е бяло. За това може да изучава още езици, докато е малък”, обяснила отличничката от Х фактор.

Въпреки нейните изцепки, дрога, полицейски акции, затвори скандали, Жана Бергендорф пазела сина си като орлица да не научава за срамните неща около нея, в които е замесено името й.

Певицата искала да запази детството му и съзнанието му да е насочено само към игрите и учението, а да не се замърсява с клюките, които витаят около изпълнителката на „Самурай”.

Жана Бергендорф призна също, че не давала на този етап сина й да се докосва до техника, като компютър, айфони, нито други чудеса на модерните технологии.

Дори тези, които се опитвали да му кажат нещо неприятно за нея ,тя не разрешавала да говори повече с тях и ги игнорирала напълно.

„Никой не може да ми забрани да не давам сина ми да говори с хора, които са злонамерени към мен и да му казват неща, за които аз не искам той да научава”, оправдава се певицата.

Жана Бергендорф сподели също, че във възпитанието на малкия Леон тя била в ролята на „лошото ченге”. Докато неговия баща го лигавел повече и му угаждал във всичко.

Певицата обаче е категорична, че наследника й и музиката се нещата, на които държи и които я крепят в живота.

Бащата на сина й, датчанина Стефан, е наел апартамент близо до жилището на Жана и сина им. Той искал да бъде близо до детето си и затова си отворил фирма в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.