Жана се тресе от яд: Виж какво се случи между Явор и Емануела!

Гласувайте за статията

Явор Бахаров вбеси Жана чрез Емануела!

В Къщата на ВИП Брадър ври и кипи от любовни страсти. Скандалната Жана Бергендорф не спира да има мераци към актьора Явор Бахаров.

Къдравелкото обаче все по-грубо се отнася към напъните й да се напъха в леглото му.

Емануела

Явор Бахаров показва явни мераци към Емануела, това поболява Бергендорф

Вечерта певицата се опита отново да съблазни актьора и да се гушне с него. Той обаче демонстративно я избута в нейната половина на леглото.

Дори си позволи помежду им да постави възглавница. Така жестоко й показа, че не само няма интерес към нея, ами и на всичкото отгоре не може да я понася.

На сутринта Жана Бергендорф бе много яростна заради това, че Явор Бахаров я отблъсна така грубо. В стаята на Миглена Ангелова тя не се стърпя и изля яростта си към поведението му.

„Само да излезем оттук, такъв шамар ще му забия, че свят ще му се завие. Този мъж никога няма да има жена като мен”, не спираше да се ядосва поп дивата.

В този момент, отвън, на стъклото актьора нарисува сърчице, което още повече подразни певицата. Тя изсъска, че вероятно той се гаври с нея и заканите, и пиперливите слова направо изскочиха като лавина от устата й.

Мадам „Искрено и лично” се опита да й каже, че вероятно той се забавлява, без задна мисъл, но тя не спря да го хули.

Още с влизането във ВИП Брадър поп фолк дивата Емануела и Жана Бергендорф станаха приятелки. Двете певици започнаха да си споделят и да се обединяватсрещу тези, които бяха против тях.

Точно тогава Жана залитна по Явор, който пред очите й я отхвърли. Актьорът обаче реши точно нея да сваля. „Сега, след като си хапнеш филийката, искаш ли да правим джиджи-биджи?, безцеремонно я запита той.

После палаво отговори, че макар и да звучи като шега, всъщност не е. Чалга фурията се стресна от напористото питане на актьора и сконфузено сподели в Изповедалнята, че се притеснява от настойчивите въпроси на актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар