Продуцентите в несвяст: Виж какво направи Жана Бергендорф в Къщата преди минути!

Продуцентите в несвяст: Виж какво направи Жана Бергендорф в Къщата преди минути!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф не е на себе си, а решението й потресе всички!

Жана Бергендорф явно е решила да затвърди мнението на съквартирантите и на зрителите за себе си – а именно, че я пере сачмата и е наистина психически нестабилна.

Този път обаче лудостта й дойде в повече дори на продуцентите на Вип Брадър, които са в ступор от решението й. Пред всички в Къщата и разбира се, пред самия Биг Брадър, Жана Бергендорф обявила гладна стачка.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф предприе поредната си налудничава стъпка

Изпълнителката, която постоянно се лута между неадекватен кикот и дива истерия, заявила, че повече няма да се докосне до храна през времето, което й остава в шоуто. И никой, и нищо не били в състояние да я разубедят.

Причината за гладната стачка на Бергендорф е също толкова нелепа и абсурдна. И това е забележка от страна на Ирина Тенчева, която чисто и просто се опитала да обясни на Жана Бергендорф, че храната в къщата е за всички и разполагат с точно определени количества.

Тя я помолила да се съобразява с останалите и да не се нахвърля върху яденето като прегладняла свиня всеки път, щом остане до късно вечерта и се напие като кирка. „Жана, правилата са за всички. Не може едни да се съобразяват, а други да изпият и изплюскат всичко, до което се доберат, щом останалите си легнат вечерта“, рекла й го в прав текст Тенчева.

Това обаче жегнало като нажежено желязо истеричната Жана Бергендорф. След поредния пристъп с крясъци, от които кокошките в Нови хан отказали да снасят, тя тропнала с крак и отсякла – повече няма да ям!

Продуцентите на шоуто обаче са тревожни и се молят това да е само временно, за да не навреди певицата на здравето си и то точно по време на формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Продуцентите в несвяст: Виж какво направи Жана Бергендорф в Къщата преди минути!”

  1. Zlatena

    окт. 05. 2016

    Една истина за Урина Тенчева- Ирина е платила 1000 смс карти на свой близки хора за да гласуват за нея на полуфиналът и финалът за да я направят победител в вип брадър 2016

Добавете коментар