Шок за Емануела: Бившото гадже на Борислав Комсийски разкри срамната истина за него! (още подробности)

Шок за Емануела: Бившото гадже на Борислав Комсийски разкри срамната истина за него! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Емануела тъкмо се облизваше около Борислав Комсийски, а каква се оказа тя?!

Горката Емануела! Така възкликнаха мнозина след като се оказа, че и поредният й опит да се сдобие с млад и тлъст (откъм финанси) мъж, ще удари на камък.

Както всички знаем, певицата от дни започна да се увърта около милионера в Къщата на Вип Брадър Борислав Комсийски. С когото, за нейна радост, Биг Брадър реши да превърне в гаджета – макар и на шега.

Емануела

Емануела хранеше надежди за Борислав, но истината се оказа груба

Е, мисията свърши, но Емануела още продължава да мига изкусително и да върти сините си очи в посока на желания и богат ерген. Това обаче едва ли ще е задълго, след като разбере истината за него. А тя определено е болезнена. И за двамата.

Борислав Комсийски дори не подозира, че докато той се излежава в Къщата, негово бившо гадже проговори пред медиите. И разкри за него неща, от които буквално може да подскочи и да се залепи за тавана. Или по-скоро да се завре в миша дупка.

Оказа се, че най-желаният ерген всъщност е най-нежелан за бившите си вече партньорки. Просто, защото… не му става. Как да не се натъжи човек от тази новина, еле пък златотърсачките.

„Бяхме заедно не за дълго и точно това беше основната причина за раздялата ни. Зарязах го, защото един път не можеше да свърши като хората. Боби има проблем с вдигането на самолета и когато все пак успее да го направи, цялата работа трае максимум десетина минути. А изпие ли едно-две уискита, забрави – с кран не можеш го помръдна“, разприказва се девойката, пише вестник „Таблоид“.

Сещате се, че ако това действително се окаже вярно, то язък й за опитите на Емануела да плени Борислав. По-добре да се насочи към Явор Бахаров, който хем я хареса, хем и какви чудеса й обеща в тоалетната…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар