Мая Илиева и Адриана Тюркмен на ресторант с Румен Гайтански (Снимки)

Мая Илиева и Адриана Тюркмен на ресторант с Румен Гайтански (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Мая Илиева и вдовицата на Фатик се засякоха с Румен Гайтански в столично заведение

Мая Илиева отново е в България

Мая Илиева и Адриана Тюркмен бяха изловени в ресторант заедно с Румен Гайтански. Вдовицата на Георги Илиев се появи изненадващо в заведението без антуража си и охрана, и съвсем спокойно клюкарства с дружката си, която също като нея е вдовица – на разстреляния Филип Найденов – Фатик. И двете дами никак не се притесняваха, че ще привлекат вниманието на околните, тъй като в тузарския ресторант, отворил наскоро врати в сградата на хотел „Сенс“, вечеряха само заможни бизнесмени.

Мая Илиева в ресторанта

Мая Илиева в ресторанта

Сред пируващите в лъскавия ресторант бе и милионерът и бивш концесионер на сметоизвозването в София Румен Гайтански. Баровецът, който шашка цяла България с автопарка си за милиони, обаче бе видимо смутен от факта, че в заведението наред с него пируват още куп популярни персони. И затова скоро след пристигането на Мая Илиева и Адриана Тюркмен побърза да си тръгне. За разлика от вдовицата на Георги Илиев, той бе придружен от солидно количество охранители, които го чакаха на изхода на хотела.

Впечатление направи фактът, че Гайтански и Мая Илиева не си размениха дори поздрав или кимване.

Вдовицата на Главния спокойно разговаряше с приятелката си Адриана, с която са и съдружнички в моден бизнес и въртят заедно няколко магазина за маркови дрехи. Компания им правеше и неизвестен мъж, който рядко се включваше в разговора и бе придружител на вдовицата на Фатик, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар