Излагацията на Деси Цонева няма край

Излагацията на Деси Цонева няма край
4.5 (90%) 2 votes

Тази случка доведе Деси Цонева до истерия

Излагацията на наследницата на покойния легендарен водещ Димитър Цонев – Деси Цонева, няма край.

Тя продължава да се излага в национален ефир с пълна сила всеки път. Запознати посочват, че в петък, само няколко часа преди панихидата по повод 40 дни от смъртта на Димитър Цонев, Деси Цонева се разстрои сериозно, но не толкова от това, което я очаква на другия ден, а заради колекцията й обувки, с които влезе под покрива на ВИП Брадър.

Проблемът на Деси Цонева бе, че луксозните й обувки бяха „удавени” в басейна на къщата. Това се случи по нареждане на Биг Брадър, след като заточениците в диспансера натиснаха червения бутон за помощ.

Деси Цонева

Тази случка доведе Деси Цонева до истерия

Всъщност именно Деси Цонева и неуравновесената моделка Глория бяха тези, които настояваха да използват приспособлението, тъй като ги мореше силен никотинов глад.
Поради факта, че използваха бутона, Големият брат остави боси, звездите в луксозната къща.
Той обаче реши, че трябва да бъдат „удавени” не само техните обувки, а и тези на „лудите” и те също бяха изхвърлени в басейа.

Тази случка доведе Деси Цонева до истерия, която едва процеди, че колекцията й обувки възлиза на стойност близо 10 хиляди лева.
Ненормалното й поведение докара известния кулинар Ути Бъчваров до лудост.
Той успя да й запуши устата само с няколко думи.

Ути я посъветва да ходи да си ляга, тъй като следващият ден ще е много ш*бан за нея.
След това огромният кулинар набързо я нахока и й припомни, че е поел ангажимента да я пази в къщата, а тя се държи като същински тийнейджър.

Накрая Ути Бъчваров й напомни, че е кръгъл сирак и е погребал всичките си роднини – като се започне от брат му, майка му, баща му и се стигне до дядовци, баби и всички чичовци, пише pik.bg.

Зрителите за пореден път останаха потресени от поведението на Деси Цонева и недоумяват как може да мисли за един чифт обувки в навечерието на панихидата на Димитър Цонев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар