Мерилин Монро и Джаки Кенеди с тайна среща (Какво са си казали?)

Гласувайте за статията

Мерилин Монро и Джаки Кенеди крият тайна, която скандализира Америка

Мерилин Монро бе златното момиче на Холивуд, идол за милиони и най-известната любовница в света. В същото време обаче дори тя крие тайна, каквато малцина биха могли да знаят — тайна среща с Джаки Кенеди, на която и двете са извадили нокти и са си показали нрава.

Мерилин Монро публично и почти навсякъде се хвалела за аферата с президента, както и за факта, че лесно може да се превърне в първа дама. Тя обаче си намерила майстора в тайна среща с Джаки Кенеди. Когато амбициозната блондинка заявила на първата дама, че има афера със съпруга й, бившата президентша само й отговорила: „Чудесно! Аз ще си тръгна от Белия дом, а ти се оправяй с всички проблеми!“.

Тази и всички останали случки, породили напрежение между Джон Кенеди и Джаки в последните години от живота на американския президент. Те са публикувани в книгата на Кристофър Андерсен — These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie.

Авторът на книгата описва как Джаки абсолютно спокойно приемала изневерите на съпруга си с други жени, но връзката с холивудската дива определено сериозно я притеснявала.

Мерилин била уверена, че Джон Кенеди ще остави съпругата си и ще се ожени за нея, а на своята близка приятелка Джейн Кармен няколко пъти й казала — „Представи си ме като първа дама!“. В крайна сметка обаче той я убил.

Андерсен също посочва, че Джаки през 80-те години се сблъскала и с Мадона, след като синът й Джон Кенеди — младши започнал кратка връзка с известната певица. Двамата се запознали през 1988 г., а Джаки още от самото начало е била против тяхната връзка.

На Джаки Кенеди не й е харесвал имиджа на Мадона и постоянната й провокация с църквата и религиозните мотиви, които използвала. Първата дама обаче показала пълна непоносимост към нея, след като видяла корицата на списание „Life“, където Мадж се снимала облечена като Мерилин Монро.

Джаки Кенеди в тайна среща с Мерилин Монро,  крият за скандала

Джаки Кенеди в тайна среща с Мерилин Монро, крият за скандала

Джаки не скрила, че не може да понесе и едно напомняне за аферата на съпруга си с Мерилин, дори и когато ставало въпрос за Мадона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар