Скандал: Виж какво поискала Жана Бергендорф, за да влезе във Вип Брадър!

Скандал: Виж какво поискала Жана Бергендорф, за да влезе във Вип Брадър!
4 (80%) 2 votes

Жана Бергендорф усилено се мъчи да изчисти имиджа си на скандална певица, но досега поне действа грешно!

Жана Бергендорф вече седмици наред всява смут сред съквартирантите в Къщата на Вип Брадър. Певицата влезе с намерението да покаже на зрителите колко добър и мил човек е, но в действителност повечето от това, което виждаме от нея, са скандали, обиди и променливи настроения.

Оказа се обаче, че изпълнителката се опитала да си върже гащите с предварителна договорка с телевизията. А именно – да не говорят лоши думи за нея в студиото на Ники Кънчев (както вече ясно се видя) и да спечели самото шоу по възможност.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф се е заинатила да спечели формата и да стане любимата звезда на България

Това разкриха източници, близки до кухнята на медията. Все още не се знае дали някой наистина ще се съобрази с желанията на Жана, предвид факта, че тя може и да има тълпи фенове от тийнейджъри навън, но масата зрители явно не харесват и одобряват поведението й.

На предстоящите елиминации например, Жана Бергендорф била непреклонна и категорична, че не друг, а Явор Бахаров трябва да бъде изгонен от формата и се тръшкала като малко разглезено дете.

Припомняме, че актьорът беше единственият, който така ясно и твърдо й заяви отношението си към нея. А имаше и смелостта да я нарече с имената, които доста хора шушукаха, но никой не посмя да изрече на глас.

„Ти си скандалджийка, неуравновесена кукувица, човек с психически проблеми и изобщо човек, който няма място в Къщата. Дразниш ме и не искам да живея под един покрив с теб“, изстреля право в очите й Явор Бахаров, с което си навлече неподозираната злоба на певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар