Ива Екимова вбеси Фейсбук: Виж как изригнаха срещу нея!

Ива Екимова вбеси Фейсбук: Виж как изригнаха срещу нея!
5 (100%) 1 vote

Ива Екимова вбеси потребителите във Фейсбук!

Ива Екимова отново разбуни общественото мнение. Оказа се, че устатата пиарка е и много лоша шофьорка.

Тя изобщо не се съобразява с правилата на движение и си прави това, което й скимне. Причината за негативизмът й по неин адрес е последната реакция на кормилото.

Ива Екимова тотално ядоса потребителите в мрежата

Ива Екимова тотално ядоса потребителите в мрежата

Бдителен гражданин щракнал пиарката на звездите как паркира на непозволено место и се забавила, защото пазарувала в съседен супермаркет.

Той пуснал снимката с колата й във Фейсбук, заради което блондинката изригнала яростно също на личната си страница в социалната мрежа.

Тя се оправда с това, че не е направила нещо кой знае колко престъпно, за да има такъв потресаващ обществен отзвук във Фейсбук.

„Много нахакано, мъжко, браво! Граждански активист да ме снима за трите минути, през които отскочих до магазина, за да купя храна на детето си. Сякаш съм престъпник, сгазил дете, моторист или пенсионер?! Много похвално”, отреагира бурно на снимката Ива Екимова.

Но пиарката моментално бе „посечена” от бдителните фейсбукари. Една част от тях я нападнаха заради това, че тя се смята над другите хора и изтъкна непрекъснато, че е натоварена с провизии, офиса си и химическото чистене, все едно никой друг в тази държава не върши същото.

Други фейсбукари я захапаха, че трябва да спазва и тя като останалите хора всички правила за движение по пътищата, щом и тя шофира по тях, както и всички граждани на републиката.

„Ива, нямам идея къде си спряла, но това за трите минути ми е болната тема. Само за такова време непрекъснато ми се обясняват, че спират всяка сутрин пред гаража ми, за да заведат децата си в близката детска градина.

Защото отсреща в кооперацията, където живея, има такова заведение. А не се съобразяват, че и на мен са необходими точно толкова минути, три, с които аз също закъснявам, за да заведа своето дете в училище”, четем от написаното по повод оправданията на пиарката.

А други направо я хокат, че уж е с такава професия, а сама на себе си си прави лош пиар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар