Къщата се тресе: Виж какви злобни обиди си съскат съквартирантите!

Гласувайте за статията

Злоба и змийско съскане в Къщата на Вип Брадър!

Във ВИП Брадър ври и кипи от злоба. Съквартирантите не спират да се заливат с помия и негативизъм. Пръв направи това актьора Явор Бахаров.

На номинациите в Изповедалнята къдравелкото изля цялата си злоба и ненавист към певицата Жана Бергендорф. Той я посочи за номиниране, като „изповедта” му бе потресаваща.

Вип Брадър

Злобата във Вип Брадър идва в повече на всички

Актьорът определи Жана Бергендорф като жена с нестабилно поведение. Той саркастично я обрисува, че е с лабилна психика. Явор Бахаров показа, че изобщо не харесва блондинката.

„Жана непрекъснато сменя настроенията си. Ту плаче, ту крещи, те си иска цигарите. Всеки един миг си сменя настроението”, така аргументира той своя избор за изпълнителката.

За него е ужасяващ и факта, че Жана не знае елементарни неща, като например колко висок е връх Мусала. „Каза, че връх Мусала е висок 5000 метра. Та тя едва ли в живота си е прочела и четири книги”, не скри сарказма си към нея актьора.

Музикалният продуцент Радослав Кавалджиев-Роро обаче не му остана длъжен и без да иска защити Жана. На номинациите той посочи за изгонване Явор Бахаров.

В изказването си за него сина на Вили Кавалджиев го нарече „паразит”, който по цял ден не прави нищо, а само спи и се излежава в леглото.

„Отвратен съм от това момче, което има отвратително отношение към жените и е прекалено нагъл”, каза Роро по време на номинациите снощи.

Топ кулинарят Ути Бъчваров също не спести нищо срещу поп фолк певицата Емануела.

Той я нарече „куха лейка” и допълни, че не иска да има такива хора в обкръжението си, които нямат повече от 200-300 думи в речника си.

Преди това зеленооката певица пък го „застреля“ на масата, „че изобщо не му харесва как е направил ориза. Вероятно това бе повода Ути така злобно да се изкаже за фолкаджийката, предположиха и коментаторите в студиото на Гала „На кафе“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар