Александър Бередин разкри истината за развода си с Антония Петрова

Александър Бередин разкри истината за развода си с Антония Петрова
5 (100%) 2 votes

Лъснаха лъжите на скандалната миска

Руският богаташ Александър Бередин разкри истинската причина за развода си със скандалната миска Антония Петрова.

Самият Александър Бередин е категоричен, че версията за развода, разпространена от Мис Крокодил пред медиите, е пълна измислица.
Хот Арена излезе с горещия материал, че разводът между руския богаташ и скандалната миска се бави само защото тя прави опити да извлече максимална полза от бившата си половинка.

Александър Бередин е споделил пред близки и приятели, че няма никакви намерения да дели парите си с нея.
Запознати издават, че Антония Петрова има право на половината от състоянието му, тъй като нямат предбрачно споразумение и по всяка вероятност ще се възползва от тази възможност.

Александър Бередин

Лъснаха лъжите на скандалната миска

От обкръжението на руския богаташ подчертават, че слуховете за проблеми и огромни загуби в бизнеса му, са поредната измислица, която по всяка вероятност е съчинена от Антония Петрова.
Руският богаташ категорично няма проблеми и с алкохола, както твърдят някои издания.
При все, че бившата госпожа Бередин не спира да тръби, че съпругът й все още е влюбен до полуда в нея, действителността е съвсем различна.

Близки приятели на милионера разкриват, че той вече е заменил Антония Петрова с 23-годишна красавица от руски произход и дори вече живеят под един покрив.
Въпреки всичко това скандалната миска продължава да лъска егото си с фалшиви твърдения.

Припомняме, че неотдавна в интервю пред Кристина Патрашкова за предаването „Папараци” по Би Ти Ви, миската заяви, че разводът е по нейна инициатива, тъй като тя вече не се чувствала щастлива.
Освен това Антония Петрова намекна, че родителите й са изключително щастливи от факта, че с руския милионер се разделят, тъй като според тях той не е подходящ за нея.

Разбира се миската остана вярна на себе си и не спря до тук със скандалните изцепки. Тя заяви гордо в ефира, че възнамерява да вдигне луд купон в момента, в който развода стане факт, пише ezine.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар