Бомба: Деси Цонева с шокираща изповед в Къщата! (истината за мъжа до нея скандализира всички)

Бомба: Деси Цонева с шокираща изповед в Къщата! (истината за мъжа до нея скандализира всички)
4 (80%) 2 votes

Деси Цонева разкри истината за човека до себе си пред Рени и останалите!

Палавата щерка на Митко Цонев успя отново да шокира съквартирантите във Вип Брадър, този път обаче не с алкохола, а с изповедта за личния си живот. Деси Цонева разкри истината за мъжа, с когото е живяла под един покрив преди да влезе в шоуто.

Въпросният господин е на 42 години, но… Деси Цонева плащала наема на квартирата му. „Нашите, майка ми и баща ми, изобщо не го харесваха и постоянно ми говореха да се отделя от него. И сега разбрах, че са били прави. Той постоянно ме цоцаше за пари и това беше единственото, което е търсил. Представи си – да му плащам наема на някакъв си мъж, който вече е на 42 лазарника“, възмутена разкри Деси Цонева.

Деси Цонева

Деси Цонева за пръв път разкри истината за мъжа до себе си, Рени се вцепени от думите й, както и останалите

Най-потресена от думите й остана певицата Рени, която философски заключи, че за горките жени в днешно време, няма качествени и стойностни мъже. Тя на свой ред отново проплака за неправдите, които й причинил бившият съпруг Борис Пилософ и ядовете, от които за малко язва да хване.

Деси Цонева обаче бе категорична, че отношенията й с въпросния използвач са били дотук и че още преди да влезе в шоуто му е показала, че пътищата им се разделят. Тя е убедена, че оттук нататък няма да бъде така глупава при избора на партньор, а ще внимава и ще гледа първо да се увери в качествата на човека.

Дали обаче ще удържи на думата си, или темперамента й пак ще си каже думата, това предстои да разберем чак, след като излезе от Къщата на Вип Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар