Кание Уест в истерия след нападението над Ким (Кардашиян избяга от Франция)

Гласувайте за статията

Кание Уест е на път да откачи от ужас, Ким Кардашиян замина за САЩ

Кание Уест е направо в истерия след нападението над Ким Кардашиян. Риалити звездата замина за САЩ, часове след като бе нападната и обрана. С нея отлетяха сестрите й Кортни Кардашиян и Кендъл Дженър. А съпругът й отмени концерта си, за да бъде с нея.

По ирония на съдбата, музикантът точно се качвал на сцената, когато един от асистентите му съобщил новината. Последвал миг на шок, след което Кание заявил на феновете: „Съжалявам много, но се налага да прекъсна концерта заради неотложен семеен проблем. Моля да ме извините“. След което буквално изхвърчал от залата и отлетял за Лос Анджелис.

Ким Кардашиян е станала жертва на въоръжен грабеж, при който 5 мъже, дегизирани като полицаи нахлули в апартамента й. Те заплашили с огнестрелно оръжие брюнетката, вързали я и я заключили в банята. Драмата се разиграла около 2 след полунощ, а по ирония на съдбата, гардовете на Ким, по същото време били в клуб, където охранявали сестрите й.

Около 3 часа сутринта Ким е била открита и освободена, а полицията е извикана незабавно. Брюнетката е дала показания и в ранните сутрешни часове, още с изгрева на слънцето е била отведена в САЩ.

Кардашиян се е простила с куп бижута, сред които и диамантеният й годежен пръстен, с който не се разделяше. Съпругът й Кание Уест се изръси с близо 5 милиона за накита, с който да й поиска ръката преди няколко години.

Кание Уест в истерия след нападението с Ким

Кание Уест в истерия след нападението с Ким

За щастие, в момента на инцидента, децата на Ким не са били с нея, но шокът, че брюнетката е била нападната по толкова жесток и брутален начин, разтърси цялата общественост. Звезди се произнесоха в подкрепа на Ким, други недоумяват как е могло да се включи. При всички положения обаче, риалити звездата е просто съсипана заради кошмара, който преживя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар