Ирина Тенчева направи немислимото

Тв водещата изуми всички с егоизма си
0

Тв водещата изуми всички с егоизма си

Ирина Тенчева успя да изненада неприятно всички с това, което направи.

Запознати издават, че тв водещата нямала никакво желание да вижда отрочетата си по време на престоя й в къщата на ВИП Брадър.
По всичко личи, че Ирина Тенчева ще използва участието си в риалити формата като санаториум.

След това признание тв водещата не само, че шашна съквартирантите си, а е на път да се превърне в една от най-омразните участнички в юбилейния формат на ВИП Брадър.
Това идва да рече, че Ирина Тенчева, която се представя за най-добрата майка и е родител на три деца, съвсем не е за пример.
Сякаш половинката на продуцента Иван Христов прави всячески опити да се откъсне тотално от семейството и наследниците си.

Ирина Тенчева
Тв водещата изуми всички с егоизма си

Припомняме, че Ирина Тенчева бе една от малкото дами в къщата на риалитито, които категорично отказаха възможността да се срещат веднъж в седмицата със семейството си.
Всъщност това им право е записано в договора и е валидно за всички. Обикновено всички майки се възползват от него, тъй като страдат за отрочетата си по време на изолацията в къщата.

Ирина Тенчева обаче по всякакъв начин показва, че семейството й не й липсва и може, без да ги вижда.
Тв водещата е завоалирала твърде хитро егоистичното си желание под предлог, че не желае да им нанася травма.
От екипа на риалитито издават, че тя обявила още преди старта, че нейните близки няма да я посещават, докато е в къщата.

Единствения контакт с външния свят, от който е пожелала да се възползва са телефонните разговори с половинката й Иван Христов.
Ирина Тенчева е убедена, че решението, което е взела е най-добро за отрочетата й, тъй като по този начин ще им спести бурни емоции на радост, когато се срещнат и на тъга, когато отново се наложи да се разделят.
От екипа на предаването обаче приемат тези аргументи по-скоро като оправдание, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.