Вижте какво потвърдиха от федерацията за Цвети Стоянова

Вижте какво потвърдиха от федерацията за Цвети Стоянова
5 (100%) 1 vote

От федерацията потвърдиха вестта за Цвети Стоянова

От федерацията по художествена гимнастика потвърдиха ексклузивна вест за Цвети Стоянова. Макар и неволно една от новините около грацията, беше потвърдена. Преди дни се появиха слухове, че красавицата ще участва в бнефиса на момичетата. Паметното събитие е насрочено за 17 ноември и ще се състои в „Арена Армеец“.

На страницата на федерацията във фейсбук се появи съобщение, че интересът към предстоящото събитие е невероятен. Билетите свършват бързо и все желаещ да каже „Обичаме Ви“ на момичетата, трябва да побърза и да си закупи билет. Това гласи съобщението на страницата на федерацията.

В него пише още, че всеки присъстващ ще има възможност да засвидетелства обичта си към Ренета Камберова, Михаела Мевска, Любомира Казанова, Христиана Тодорова, Елена Тодорова, Катрин Велкова, Цветелина Стоянова и Цветелина Стоянова.Фактът, че името на Цвети Стоянова е сред това на изброените грации, доказва че и тя ще бъде част от събитието.

Припомняме ви, че на 14 юни 22-годишната грация постъпи в „Пирогов“. Тежкото й състояние наложи тя да бъде оперирана по спешност. След скок от шестия етаж гимнастичката беше с тежка политравма и тежък кръвоизлив от далака. За да овладеят състоянието й, медиците отстраниха далака. След това тя беше настанена в Централна реанимация на болничното заведение.

Цветелина Стоянова

Цвети Стоянова ще участва е бенефиса на ансамбъла

Красавицата беше изписана от „Пирогов“ в началото на септември. Към момента близките й пазят упорито в тайна нейното местоположение. Заради засиления медиен интерес към нея, близките й не желаят да се знае къде се намира тя. Едно е сигурно, Цвети Стоянова не е нито в жилището на баба си, нито в това на нейния баща.

Според информацията в медиите, тя е в апартамента на приятеля си. Причините за случилото се остават неясни и до днес, въпреки множеството спекулации покрай драмата с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар