Мика Стоичкова роди в невиждан лукс (Подробности)

Мика Стоичкова роди в невиждан лукс (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова плати цяло състояние за раждането на малката Миа

Мика Стоичкова не само живее в невиждан лукс, но и роди първото си дете в такъв. Наследницата на Христо Стоичков избра една от престижните клиники в Маями. Болничното заведение се казва „Моунтин Синай“. Цената за престой на вечер в клиниката е от 550 до 1100 долара на вечер.

Разбира се, Мика Стоичкова е избрала най-скъпата стая. За вечер престой в нея тя е платила 1100 долара. Стаята на младата майка е била с изглед към близкия парк. Двойно по-евтини са стаите, които не предлагат такъв изглед. В цената е включено единствено ползването на интернет. Всяка друга услуга се заплаща допълнително.

Към допълнителните услуги, които се заплащат, влиза смяна на памперси, консултация по кърмене, фотосесия с бебето, заснета от професионалист. Стаята, в която Мика Стоичкова е останала няколко дни след раждането, е оборудвана с всичко необходимо за комфортния престой на майката и нейното дете.

Не е ясно точно колко е платила щерката на футболиста за раждането в елитната клиника. Коментираната цена е за престой на вечер в болничното заведение. Част от политиката на клиниката е да не обявява публично цените на извършваните в нея медицински услуги. Вероятно по-голяма част от сумата е била покрита от медицинската застраховка на Мика Стоичкова, пише Хот арена.

Едно е сигурно в клиниката тя е получила вниманието и обслужването, за които е платила.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова роди в невиждан лукс

Щерката на Кама все пак удържа на обещанието си и кръсти своята малка дъщеричка на майка си Мариана.

Зложелатели коментират, че Миа е по-близко до Микаела, отколкото до Мариана. Според тях щерката на Камата е кръстила дъщеричката си на себе си, а не на своята родителка, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар