Явор Бахаров унижи Жана Бергендорф пред цяла България: Неуравновесена кукувица!

Гласувайте за статията

Актьорът Явор Бахаров унижи публично Жана Бергендорф

Явор Бахаров направи за срам Жана Бергендорф и при първата му номинация за излизане от къщата, без съмнение ще излети от нея. Актьорът не само се подигра с чувствата на певицата, но я направи за смях и публично. В уж откровен разговор с Емануела, актьорът заяви, че е излизал със супер красавици с перфектни тела. Докато пищната Жана, която прилича на нормален човек, а не на анорексичен скелет му изглеждала твърде незряла, дебела и неуравновесена.

Любимата певица на тийнейджърите преминава през труден период, а голямата слава явно й се отрази не на шега. В Къщата на ВИП Брадър обаче, тя вярваше, че е открила сродна душа.

Оказа се, че поведението на Бахаров е само роля. Всъщност актьорът заслужава направо Оскар, че успя да заблуди влюбената певица, както и останалите съквартиранти, че изпитва някакви чувства към нея. Щом обаче дойде време да разкрие истината, маската падна и разкри един доста нагъл мъж, който си позволи да унижи една от най-известните жени в страната в публично.

Бахаров не само, че я нарече „Неуравновесена кукувица, която си ляга с млади момчета, за да си избие комплексите“, но освен това я нарочи едва ли не за урод, заради външния й вид. Бергендорф може и да не прилича на девойките от модния подиум, с които актьорът е свикнал да запива, но е любимка на тийнейджърите и те я харесват, такава, каквато е на външен вид.

Актьорът обаче нямаше нищо против да я сравни с останалите момичета, с които е бил и да обяви публично резултата. „Ти луда ли си? Знаеш ли с какви супермадами съм бил, как си ме представяш с нея. Тя не е нито красива, нито пък с някакъв невероятен характер, да не говорим, че е и дебела“, изтърси Явор Бахаров. Актьорът определено втрещи Емануела, която се опита да поговори с него по този въпрос.

Явор Бахаров се изгаври с Жана пред цяла България

Явор Бахаров се изгаври с Жана пред цяла България

Резултатът бе, че зрителите окончателно се настроиха срещу Бахаров, който не им е симпатичен от самото си влизане в Къщата и се заканиха да го изгонят при първия удобен случай. А коментаторите заявиха, че след тези изказвания на Бахаров, той недвусмислено е доказал, че не е мъж за певицата. И май не само за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар