Седмичен хороскоп на Алена за 1-7 октомври

Седмичен хороскоп на Алена за 1-7 октомври
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за първите дни на октомври според хороскопа на Алена, публикуван в „Уикенд“

Овен
Много от вас ще бъдат на любовна вълна. Ако сте обвързани, ще се радвате на приятни мигове в компанията на любимия човек. Освен това звездите ви дават чудесна възможност да заздравите връзката си, като прекарвате повече време с половинката си – можете да пътувате заедно или да излизате по-често. Любовните преживявания ще бъдат много страстни през следващите дни. В понеделник и вторник ви очакват вълнуващи срещи и емоции, които може да ви изненадат, но със сигурност ще ви подействат добре и ще внесат разнообразие във всекидневието ви.

Телец
Периодът ще бъде спокоен за вас и в личен, и в служебен план, стига да сте търпеливи и да не се опитвате да форсирате хората и събитията. Някои от вас може да решат, че точно сега имат нужда от почивка и от повече развлечения – моментът е много подходящ да поемете глътка въздух. Ще сте по-емоционални – ще изпитвате потребност другите да ви угаждат и ако това не се случи, няма да ви стане никак приятно. Направете нещо за себе си през тези дни – някаква глезотийка, която ще ви накара да се почувствате ценни и специални. В четвъртък имайте едно наум, ако трябва да давате пари на някого или да купувате нещо.

Близнаци
Добре е да обърнете малко повече внимание на себе си и да отделите време за почивка и за развлечения – изминалите седмици бяха по-напрегнати за вас и сега е моментът да поразпуснете малко. Най-трудните астрологични влияния, които ви въздействат от известно време насам, вече започват да отшумяват, така че има вероятност да намерите разрешение на някои лични или служебни проблеми и да ви поолекне на душата. От следващата седмица вече ще имате зелена светлина да тръгнете напред и да започнете нови проекти, така че имайте още малко търпение. Използвайте тези дни, за да направите равносметка и да презаредите батериите.

Рак
Ще умувате и ще трябва да вземете решения, защото иначе около вас ще настъпи хаос. Ще трябва така да организирате всекидневието си, че в него да има по-добър ред и отговорностите да са ясни, за да се справите с някои битови или рутинни проблеми. Казано накратко, ще се наложи да сте практични, да търсите рационални решения на проблемите и да не оставяте за по-нататък това, което бихте могли да свършите сега. При някои от вас промените ще се случват заради здравословен проблем или заради желанието ви да живеете по-целесъобразно. За вас важи и препоръката да внимавате при пътувания.

Лъв
Ще бъде добре, ако обърнете внимание на някои поизостанали дела, свързани с работата и финансите ви. Ако още не сте закрили банкова сметка, която не ви трябва, или не сте платили стари задължения, направете го, моментът е много подходящ. Не е удачно точно сега да давате пари назаем – може да съжалявате. Ако вече сте допуснали тази грешка, през следващите дни ще има възможност да си извлечете поука. Каквото и да правите, мислете малко повече и се опитайте да овладявате порива си да реагирате на мига – това едва ли ще ви донесе нещо добро, особено ако го правите под влиянието на гняв или на други негативни емоции.

Дева
Периодът е доста благоприятен за вас, що се отнася до личните финанси и работата с пари – може неочаквано да получите някакви средства или пред вас да се открие шанс за допълнителни приходи. Понеделник и вторник са особено подходящи за уреждане на финансови и бизнес въпроси – инстинктът ще ви помага да взимате правилните решения. В сряда има вероятност да попаднете в по-напрегната ситуация или просто да се почувствате изнервени. Каквото и да се случва, опитайте се да не правите от мухата слон и да не се ядосвате за дребни неща – влиянието бързо ще отмине. Периодът е подходящ за ремонтни и довършителни дейности.

zodiac-02Везни
Идните дни ще бъдат време за почивка и за довършване на започнатото, преди да се устремите право напред и пред вас да се открият нови перспективи – в личен или в служебен план. Не се учудвайте, ако наяве излизат нови и нови несвършени задачи или пък просто нищо не се случва – застоят ще бъде за кратко. Възможно е да вземете решение да се освободите от нещо – в този случай бъдете спокойни, че сте на прав път. Ако сте имали някакви колебания или неясноти, свързани с работата ви, има шанс точно сега нещата да започнат да се подреждат. Каквото и да се случи, то ще стане лесно и сякаш съдбата ще ви дава знак.

Скорпион
Ще трябва да приемете, че материалните блага, към които се стремите, няма да дойдат по друг начин, освен чрез труд и използване на личните ви дарби и професионалните умения. Финансовите трудности, през които много от вас преминават, са знак, че трябва да престанете да разчитате на други хора, например родители или приятели, или още по-зле – на хазартни дейности, а да си стъпите на краката и да поработите здраво. Ако го правите, тогава усилията ви ще бъдат възнаградени. Срещнете ли някакви пречки, във ваша полза ще бъде да анализирате ситуацията и да се опитате да откриете с какво сте допринесли за нея.

Стрелец
Най-важното условие за успех и в личните, и в служебните отношения, а също и в начинанията, свързани с бизнес, е да се стремите към разбирателство и да работите в екип. Дори да ви се иска да наложите мнението си, спрете за миг и дайте възможност на хората около вас да споделят какво мислят. Ако през изминалите седмици сте се чувствали изнервени и всички са ви дразнили, не се безпокойте – влиянието лека-полека отминава и душевното ви равновесие ще започне да се възстановява. Твърде възможно е за това да спомогнат и някои хора – например да получите подкрепа от приятел или да поговорите с човек, който мисли като вас.

Козирог
Най-добре ще бъде да се съсредоточите върху изпълнението на неотложни дела и рутинни задачи – оставете големите амбиции за следващите седмици, които ще бъдат много силни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното развитие. В понеделник и вторник може да свършите доста добра работа, тъй като ще бъдете концентрирани и много продуктивни. Ако ви предстои някаква по-специална изява – например интервю за работа или прецентация, може да сте спокойни – ще се справите добре и талантите ви ще бъдат забелязани. В четвъртък по-добре не предприемайте нещо важно, тъй като има вероятност да срещнете спънки.

Водолей
Ще се справяте по-добре с всекидневните си задачи и ангажименти, ако довършите започнатото и сте малко по-старателни и съсредоточени в това, което правите. Преодолейте склонността си да летите нависоко и слезте на земята, като обърнете специално внимание на делничните неща – домакински задължения, плащане на сметки и рутинни задачи. През следващите седмици ще имате достатъчно време и възможности да пътувате, да се впускате в нови начинания и да работите за бъдещето, но сега живейте в настоящето и се фокусирайте върху това, което трябва да свършите тук и сега. Бъдете внимателни и мислете практично.

Риби
Ще трябва да помислите добре и да вземете решение кой път да следвате оттук нататък. Макар че може би ще се чувствате като жертва на обстоятелствата и ще се самосъжалявате, имайте предвид, че от вас зависи повече, отколкото си мислите. Не бихте могли да промените реалността и ще трябва да я приемете, но може да промените нагласата си към нея и съответно – бъдещето ви да бъде различно. Да бягате от реалността не е изход, но също няма да ви бъде от полза да затъвате в нея и да си мислите, че за проблемите ви няма решение. Звездните влияния ще бъдат по-благоприятни, така че опитайте се да гледате оптимистично на случващото се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар