Принцеса Шарлот копие на кралицата: Невероятни снимки

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлот копие на кралицата, вижте колко си приличат

Принцеса Шарлот не прилича толкова на майка си, лейди Катрин, колкото на прабаба си, кралица Елизабет. Медиите в Острова са във възторг от този факт, като не спират да я сравняват с кралицата.

Снимки доказват недвусмислената прилика между двете, като публикуват и видеокадри. Същите бузки, същия поглед, същата прическа — малката Шарлот е копие на любимата си прабаба.

„Нейно малко кралско величество“ пошегуваха се от Дейли Мейл по този повод. Двете са толкова сходни една с друга, че няма съмнение каква е родствената връзка.

Някои дори решиха, че прапрабабата на малката принцеса, покойната кралица Елизабет, кралицата — майка се е преродила в нея.

„Поразяваща прилика“, „Тя е копие на прабаба си“, коментират в мрежата.

подобно на кралицата, малката Шарлот носи не само името, но и характера й. Кадри показват, че госпожицата обожава кучетата, умира си да гушка зайчета, а също така и да ги преследва, а е и изключително независима. Особено що се отнася до външния й вид.

Майка й, херцогиня Кейт не крие, че малкото момиченце е изключително дръзко и самоуверено. „Шарлот е като маймунка и има много огнен темперамент. Доста е по-трудно да се общува с нея, отколкото с Джордж“, призна неотдавна и принц Уилям.

При все това, малката госпожица очевидно е слабост на майка си и не се отделя от нея. По време на посещението на детско парти в зоопарк в Канада, тя беше и изключително внимателна и грижовна, като не се отдели от нея.

Приликата между Шарлот и кралицата обаче предизвика и други коментари. Тръгнаха въпроси, дали случайно малката принцеса няма да се окаже следващия владетел на страната. Въпреки че принц Джордж официално е престолонаследник, ако той реши да се откаже от властта, или абдикира в полза на сестра си, именно тя ще бъде новата кралица.

Принцеса Шарлот копие на кралицата! А ще я смени ли и на трона?

Принцеса Шарлот копие на кралицата! А ще я смени ли и на трона?

И мнозина се питат, дали приликата с прабаба й е само външна, или тя в действителност е наследила и лидерските й качества. Нищо чудно някой ден съдбата нея да постави начело на страната. Още повече, че прабаба й отмени с декрет ограниченията за короната и превърна малката принцеса в истинска наследница на трона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар