Алина Кабаева официално показа наследниците на Владимир Путин (Снимки)

Алина Кабаева официално показа наследниците на Владимир Путин (Снимки)
3.6 (72%) 5 votes

Алина Кабаева се появи с децата на Владимир Путин, не крие, че е невероятно щастлива

Алина Кабаева за първи път се появи с децата си. Бившата депутатка, която е спрягана за тайна съпруга на президента Владимир Путин, за първи път се появи с двете си деца. За малчуганите се смята, че са наследници на руския президент, заради което на тях неслучайно се гледаше като на велики князе, по време на първата им публична поява.

След години в сянка Алина рискува да се появи в обществото и този път компания й правеха две момчета — нейните синове.

Има свидетели, които твърдят, че бляскавата олимпийска шампионка е носела и венчален пръстен, който се опитвала да скрие от камерите. 63-годишният Владимир Путин, който се разведе с бившата си съпруга Людмила през 2013 година, отказва да даде каквито и да е коментари, свързани с личния му живот.

Самата Алина Кабаева винаги е отричала да има връзка с Путин, но спекулациите продължават. Има и спекулации, че тя е родила децата си от предишна връзка с руски олигарх, но мнозина са убедени, че всъщност е тайна съпруга на руския президент и децата й са от него.

Тя рядко се появява на публични места, но когато това се случва около себе си има невероятно голяма охрана, за която се предполага, че й е осигурена от правителството.

На тази своя поява Алина е носела елегантен черен тоалет, а освен това не е пропуснала да снима децата с шампиона Евгений Плюшченко и легендарния гимнастик Алексей Немо. Тя обаче за пореден път отказа всякакви интервюта и коментари, относно връзката си с Владимир Путин.

Алина Кабаева показа наследниците за първи път

Алина Кабаева показа наследниците за първи път

Единствения път, когато е признавала, че може би има нещо с първия мъж в държавата, Алина го направи доста дискретно. „Понякога се чувствам толкова щастлива, че вероятно размерът на моето щастие би ви уплашил“, казва още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар