Потрес: Драмата на Жана Бергендорф отчая съквартирантите!

Потрес: Драмата на Жана Бергендорф отчая съквартирантите!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф докара Явор Бахаров до лудост!

Драмата на Жана Бергендорф се засилва. Скандалната певица получи поредния шамар от новото си мечтание, актьора Явор Бахаров.

Колкото и да се опитва да се умилква около популярния театрал, той не само че не я отразява, но й доста грубовато я засича.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф накара Явор Барахов почти да я намрази

Влюбена до уши в него, тя няма никаква реална преценка за собствената си визия. Пред един от съквартирантите популярния актьор сподели, че харесва мадами с доста по-малки барабанчета от това на нахаканата Жана.

Тя обаче не се е впечатлила от вкусовете на мъжа, към когото е насочила опитите си в Къщата на Големия брат.

Пред Роро певицата заяви, че може да няма дупето на поп фолк дивата Емануела, но пък има впечатляващите задни части на поп дивата Дженифър Лопес.

Каквито и магарии да прилага обаче, Жана Бергендорф удари на камък в любовта с Явор Бахаров. Той не само не иска да има каквото и да е било с нея, но непрекъснато я реже.

„Не ме налазвай, ако искам, аз ще го направя”, скастри я той, когато певицата се опитва да го докосне и приласкае.

Не само това, ами той изобщо не е особено очарован от нежната инвазия на победителката от Х фактор. Преди да я скастри ядовито, той й заяви в прав текст, че не й отива с къдрава коса.

После й намери и други кусури. На сутринта демонстративно се изнесе от общото им легло в спалнята, за да продължи да спи на дивана в двора.

Пред Глория Явор Бахаров се оплака, че не е спал, защото цяла нощ Жана се опитвала по някакви начини да го прелъсти, като „непрекъснато пускала крачета”. Той обаче изобщо не искал това да се случва и заради което изригна яростно против нея.

Въпреки че непрекъснато му подреждаше дрехите и маратонките, влюбената накрая Жана Бергендорф разбра, по трудния начин, че Явор Бахаров не може да я диша. И тогава яростно се обърна против него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар