Бомба: Трима напускат Къщата довечера, но само един ще си тръгне завинаги! (виж планът за другите двама и кои са те)

Бомба: Трима напускат Къщата довечера, но само един ще си тръгне завинаги! (виж планът за другите двама и кои са те)
5 (100%) 2 votes

Трима души ще бъдат изгонени от Къщата на Вип Брадър довечера, но това ще е само за парлама!

Вторите елиминации в Къщата на Вип Брадър ще се разиграят тази вечер като още снощи Алекс Сърчаджиева съобщи шокиращата вест, че не един, а цели трима съквартиранти ще напуснат формата.

За мястото си в шоуто се борят Кака Лили, Миглена Ангелова, Жоро Торнев и Жана Бергендорф като за първи път гласуването на зрителите не става чрез изпратени смс-и до мобилните оператори, а с вот във Фейсбук.

Вип Брадър

Един напуска Къщата на Вип Брадър наистина, а другите двама отиват право в Лудницата довечера

До момента най-голям брой гласове има Жана Бергендорф, а с най-малък е Кака Лили. Нещата обаче не винаги са такива, каквито изглеждат на първо четене, а довечера предстои една наистина огромна изненада, както за публиката, така и за самите съквартиранти във Вип Брадър.

Истината е, че от тримата изгонени, само един ще напусне Къщата завинаги и ще се прибере у дома. Другите двама ще бъдат извадени само проформа от предаването, за да бъдат подложени на нечуван ужас – Биг Брадър ще отвори вратите на Лудницата и ще ги настани там, при това за неопределен период от време.

Вече е ясно, че Лилия Вучкова ще бъде официално изгоненият от зрителите съквартирант, а в Лудницата ще се озоват Жоро Торнев и Миглена Ангелова. Въпреки че ще е далеч по-интересно ако Миглена дели стените на помещението с истеричната Жана Бергендорф.

„Трябва Миглена и Жана да се озоват там, защото тогава наистина ще има какво да се види. Бергендорф сигурно напълно ще изтрещи, но и Миглена хич не я виждаме, каквато е претенция и надувка“, коментират потребители в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Бомба: Трима напускат Къщата довечера, но само един ще си тръгне завинаги! (виж планът за другите двама и кои са те)”

  1. zlatena

    сеп. 30. 2016

    За съжаление истината е друга и тя е ,че Миглена Ангелова довечера ще бъде изгонена.Поради простата причина ще победата в вип брадър 2016 е предзначена за пепелянката Ирина Тенчева.Ирина е много добра приятелка на Радо Тушев един от продуцентите на вип и биг брадър така ,че е ясно кои е определен за победител.Извод продуцентите са същите мошеници като политиците ни от един дол дренки са.

Добавете коментар