Брендо с таен бункер в САЩ

Брендо с таен бункер в САЩ
4 (80%) 1 vote
Брендо изхвърлял през час мобилните си телефони като мярка за сигурност

Ченгета твърдят, че след като излязъл на свобода, Брендо се договорил с част от враговете си да „заровят томахавките“ – пише „Уикенд“. Той имал твърде много работа покрай връщането на наркоканалите си, противниците му също се опасявали, че той ще тръгне да мъсти. Не всички обаче били съгласни да се направят, че нищо не се е случило – отбелязва изданието.

Затова Евелин Банев-Брендо е взел безпрецедентни мерки за сигурност, защото не вярвал на никого. Той пътувал и сменял непрекъснато местоположението си, за да не бъде засечен. Запознати твърдят, че босът дори е оборудвал ранчо в САЩ в почти безлюдна местност до мексиканската граница, в което да се спаси при супер напечена ситуация. За всеки случай бункерът имал и скривалище и подземен тунел, по който при нужда наркобосът можел много бързо да се озове в съседно Мексико – твърди изданието.

Брендо внимава с мобилките

Брендо внимава с мобилките

Брендо е купил стотици телефони „Самсунг“ с предплатени карти към тях и през ден сменял апарата си. Охраната снабдила боса си с най-евтините мобилки, които след броени часове употреба заминавали на боклука. Телефоните Банев изхвърлял заедно с картите, защото по апарата може да бъде засечено местоположението му и така да бъде разплетено битието му – къде ходи и с кого се вижда – е разузнал „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар