Шок сцени! Явор Бахаров към Жана: Не ме налазвай, писна ми! (Бергендорф реве – виж тук)

Шок сцени! Явор Бахаров към Жана: Не ме налазвай, писна ми! (Бергендорф реве – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф ще изрази огромното си разочарование от Явор Бахаров!

Влюбената Жана Бергендорф ще се окаже въвлечена в истинска шекспирова трагедия довечера, когато сърцето й ще бъде разбито на парченца от актьора Явор Бахаров.

Припомняме, че дни наред Жана Бергендорф преследваше Бахаров по петите като кученце и не спираше да му се обяснява в любов. В началото той се опита да приеме нещата на шега и да не отдава особено внимание на поведението на Жана, но тя прекали.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф наистина прекали, Явор Бахаров бяга от нея с 300

След като видя, че с добро и възпитание няма да стане, Явор Бахаров направи всичко, за да се отърве от досадната му певица. Той дори използва най-успешния коз при мъжете – обиди Бергендорф, че е едра и има голяма задница. Е, дори това не успя да я отдели от него – тя си остана залепена като магнит.

Довечера вече ще станем свидетели на избухването на Явор Бахаров, който ще сподели с останалите, че Жана Бергендорф го напряга и натоварва до краен предел. А на самата нея ще каже нещата в прав текст.

„Не ме налазвай! Писна ми! Ако аз бях решил, аз щях да те налазя. Не разбираш ли от намеци или поне от думи?!“, не се сдържа братът на Захари Бахаров.

Ответната реакция на певицата обаче отново ще бъде буреносна. Жана ще изпадне в пристъп на гняв, а после на самосъжаление и дори ще обвини Бахаров, че е същият лъжец като бившите й гаджета, а тя му се е доверила.

Макар че ако трябва да сме честни, той никога не й е давал поводи да смята, че представлява нещо повече за него от обикновен и редови съквартирант в Къщата на Вип Брадър.

Освен драмите на Жана, ще видим и скандалите на Миглена и Кака Лили, така че не пропускайте епизода!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар