Вдовицата на Мето Илиенски излезе на светло (Хубавата Яна захвърли траура)

Вдовицата на Мето Илиенски захвърли траура
0

Яна, вдовицата на Мето Илиенски, вече не се бои да се показва сред хора

Мето Илиенски изчезна мистериозно преди 13 години

Вдовицата на Мето Илиенски излезе на светло. Красивата Яна Методиева отново тръгна по купони след като в продължение на дълги години доброволно се беше изолирала от света заради траура си по изчезналия бос на ВИС 2.

Вдовицата на Мето Илиенски захвърли траура
Вдовицата на Мето Илиенски захвърли траура

По неофициална информация Методиева наследи от съпруга си над 60 милиона долара. Соченият за финансов мозък на ВИС-2 Методиев е в неизвестност от 29 ноември 2003 г. След среднощно обаждане по телефона Илиенски излиза от дома си за спешна среща. Обещава на близките си да се върне до няколко часа.

Вместо с обичайната си охрана Методиев изрично настоява да бъде сам. Потегля в неизвестна посока с чакаща го отвън кола и повече никога не се появява. Заради липсата на труп или доказателства, че е убит, първоначално властите отказаха да обявят висаджията за мъртъв. Това наложи вдовицата и дъщеря им Мина да заведат дело. Така на 8 юни 2010 г. съдът обявява Илиенски официално за мъртъв от деня на изчезването му, а Яна и Мина негови единствени наследнички.

Дълго време след това вдовицата на мафиота не смееше да парадира с милионите заради страх, че мутри ще й поискат дял. Вместо това Яна предпочете да инвестира част от парите в легален бизнес. Чрез една от фирмите си тя построи шивашка фабрика в Горна Оряховица. Върху един от парцелите в центъра на София, наследен от Мето Илиенски, тя откри и паркинг. Вдовицата на висаджията инвестира и в свръхмодерен козметичен център „Еволюшън“. Студиото за красота нае помещение в столичен мол, предават от bgdnes.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.