Ким Кардашиян стана за срам в Украйна (Виталий Седюк пак се прояви)

Гласувайте за статията

Ким Кардашян стана за резил, Виталий Седюк й налетя

Ким Кардашиян за малко да лъсне както майка я е родила в Украйна. И то не по своя вина.

Риалити звездата, която обичайно се съблича без никакви задръжки, този път се показа в доста провокативен външен вид и почти шокира феновете, след като й налетяха. Събитието се случи в Украйна, като арменката се размина на косъм с доста неудобна ситуация, да остане по долни гащи заради най-големия кошмар на звездите.

Виталий Седюк.

Украинският комик буквално нападна Ким Кардашян, докато излизала от колата в Киев. Ким, която е на посещение там, се оказа поредната жертва на бившия тв водещ.

Докато излизала от колата, Ким била обкръжена от бодигардове и фенове, а Виталий използвал възможността. Той се спуснал към нея и започнал да целува Ким по хълбока, опитвайки се да й свали полата и бельото.

За щастие на риалити героинята, нейните бодигардове реагирали бързо и успели моментално да спрат Виталий.

Само за няколко секунди украинецът се намерил обкръжен от „горилите“ на старлетката, които си умирали да си поприказват с него. След като е изгонен и предаден на властите за поредната си проява, Седюк е освободен. Той не е неизвестен на властите в различните държави, а в някои от тях дори е прекарвал по няколко часа в ареста, само и само да бъде до някоя звезда. Стигайки до наистина невероятни крайности в действията си.

Ким Кардашиян става за резил в Украйна

Ким Кардашиян става за резил в Украйна

kim 3

Припомняме ви, че това не е първият път, в който Виталий атакува знаменитости. Само преди няколко дни той нападна и манекенката Джиджи Хадид, а през годините се е опитвал да тормози и Брад Пит и Ана Винтур. Преди три години, на фестивала в Кан пък се мушна под полата на Америка Ферера. Леонардо ди Каприо също има горчив опит с него и щом го види охранителите му имат за задача да го държат далеч от него. Не само поради факта, че се е опитвал да му пуска ръце…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар