Ново 20: Цвети Стоянова не е изписана от „Пирогов“

Ново 20: Цвети Стоянова не е изписана от „Пирогов“
5 (100%) 1 vote

Бабата на Цвети Стоянова опроверга последната информация за състоянието й

В началото на месеца медиите гръмнаха с информацията, че Цвети Стоянова е била изписана от „Пирогов“. Според разпространената в пресата информация грацията се чувства много добре и затова е била освободена за домашно лечение.

Нейната баба Цветанка опроверга това. Тя заяви, че още е много рано внучка й да се прибере у дома. Възрастната жена сподели пред ПИК, че гимнастичката все още се възстановява. Всеки ден прави рехабилитационни процедури.

Баба Цветанка сподели, че за възстановяването на внучка й се грижат едни от най-добрите рехабилитатори у нас. Възрастната жена категорично отказва да коментира къде се намира грацията в момента. Тя сподели само, че Цвети Стоянова е отслабнала с няколко килограма и в момента е много слаба.

По непотвърдена информация тя е в апартамента на приятеля си. Но според казаното от баба й, че още е много рано да бъде изписана от болницата, грацията все още се възстановява в болничното заведение.

Заради повишения медиен интерес към 21-годишната гимнастичка, близките й упорито пазят в тайна какво се случва с нея и къде се намира в момента.

Както вече стана ясно, хубавата Цвети остава без пенсия. Съотборничките й, които представиха страната ни на олимпиадата в Рио, ще получат пожизнена пенсия от 1100 лв месечно. Заместничката на Цветелина Стоянова – Любомира Казанова също ще получи пенсия.

Цветелина Стоянова

Бабата на Цвети Стоянова намекна, че тя все още е в болницата

Фаталният инцидент с 21-годишната грация се случи на 14 юни, когато тя падна от шестия етаж. В същия ден съотборничките й заминаха за Израел.

Мотивите на Цвети Стоянова за тази постъпка все още остават неясни. Информацията по случая е изключително противоречива. Според някои източници става въпрос за любовна драма, а според други в основата на всичко е федерацията и по-точно треньорите, чиито подход към гимнастичките е неправилен.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар