Миглена Ангелова размаза съквартирантите в Къщата!

Гласувайте за статията

Миглена Ангелова даде силен отпор за новата мисия на ВИП Брадър

Никой не очакваше точно Миглена Ангелова да се откаже от битката. Устата водеща обаче направи неочакван финт, точно когато никой не очакваше това от нея.

Това се случи на сутринта, когато съквартирантите бяха изненадани със силна и енергична музика. Те трябваше да скочат още сънени от леглата си и да се захванат с новата задача на Големия брат.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова е винаги директна и не й пука от нищо

А тя бе да правят упражнения с Kangoo Jumps. Тренировката, която в повечето случаи е силно подскачане, неочаквано измори Миглена.

Жената в червено седна на диванчето на двора и повече не се помръдна. Изненадващо доста по-пълните от нея Роро и топ готвача Ути Бъчваров устояха на тренировките и не се огънаха пред трудностите. Само че Ути изобщо не сложи обувките, заради теглото си.

Синът на Вили Кавалджиев не успя да вдигне от дивана инатливата водеща.

„Аз съм сто килограма, а ти ходиш на йога и не можеш да станеш!”. Тези думи на водещия на музикална телевизия ММ изобщо не засегнаха Миглена и тя дори не си направи труда да му отговори.

Тогава в „битката” се включи треньорката. Тя обеща на жената в червено, че силовите упражнения ще стават все по-лесни, но журналистката също не я отрази.

След като и останалите съквартиранти се включиха в опита да вдигнат Миглена, тя изригна.

„Няма да умра за вас, никой не го заслужава!”, неочаквано изстреля Миглена Ангелова.

След като видяха, че няма да се получи с увещаване, накрая съквартирантите оставиха мъжемелачката да си почива. Тя се почувства победител и дори се обърна вироглаво към Големия брат.

„Не само няма да играя, но категорично отказвам да се включа в тренировките”, заяви тя пред камерите. И наистина до края на упражненията изобщо не се помръдна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар