Зрителите бесни: Разкриха огромна измама във Вип Брадър! (истината ще ви скандализира)

Зрителите бесни: Разкриха огромна измама във Вип Брадър! (истината ще ви скандализира)
3.5 (70%) 2 votes

В Къщата на Вип Брадър нещата далеч не са такива, каквито изглеждат!

Огромна измама в Къщата на Вип Брадър накара зрителите да изригнат възмутени и бесни. Защото се оказа, че големите приказки за това, че съквартирантите са затворени в Нови хан и нямат никаква връзка с околния свят, е пълен шаш.

Участниците не само използват мобилните си апарати и часовници, както видяхме още миналата година, но и си влизат и излизат от Къщата, когато им е кеф. Тези дни от общия дом ще си тръгне Рени, която имала участие в столична чалготека.

Вип Брадър

Измамата на Вип Брадър накара зрителите да изригнат бесни в интернет, това е просто абсурдно

Явор Бахаров влязъл в шоуто с изричната договорка да напуска всеки път, в който има представление в театъра, а това се отнася и за останалите съквартиранти. Вече видяхме Деси Цонева да излиза за първия учебен ден на сина си, а същото – само че по работа, направила на няколко пъти и Жана Бергендорф.

„Това напълно обезсмисля всичко, цялата идея на предаването. Не сме толкова тъпи, за да не знаем, че като имат връзка с външния свят, съквартирантите научават всичко – и за мисиите, и за гласуването, и за какво ли още не. А уж целта е да живеят и да показват себе си в екстремни ситуации. Това ли им е екстремното – няма да се учудим и ако някой от тях се прибира да се нахрани и преспи в дома си“, пишат потресени потребители в интернет.

Явно обаче такава е практиката на Вип Брадър от няколко години, тъй като уж големите ни звезди се изхитрили. Рискувайки целият формат да пропадне и да няма пукнат ВИП в Къщата, продуцентите вече са склонни на всякакви уговорки и своеволия от тяхна страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар