Разбиват сърцето на Жана Бергендорф: Виж как разкри чувствата си към Явор Бахаров, а той я отхвърли!

Разбиват сърцето на Жана Бергендорф: Виж как разкри чувствата си към Явор Бахаров, а той я отхвърли!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф ще получи поредния си удар в Къщата на Вип Брадър!

Поредния тежък удар в Къщата на Вип Брадър ще получи гласовитата Жана Бергендорф. Този път обаче ще я заболи повече, отколкото при редовните скандали с Глория Петкова и Деси Цонева.

Още тази вечер ще станем свидетели на зародилата се любов на Жана Бергендорф към актьора Явор Бахаров. Певицата ще пренебрегне егото и задръжките си и ще разкрие откровено, че започва да се влюбва в него.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф вече е влюбена в Явор Бахаров, но актьорът хич и няма да я отрази

„Винаги преди съм го харесвала много, но сега, когато го опознах и когато живея с него под един покрив, мисля, че започнах да се влюбвам. Дори вече съм влюбена“, ще признае Жана, но сърцето й много скоро ще бъде разбито на хиляди парченца.

Въпреки че след думите й много от съквартирантите ще се опитат да направят престоя си по-интересен като се цанят за сватовници на двамата, Явор Бахаров ще остане непреклонен в мнението си и собствените си усещания. А те са, че жена като Жана Бергендорф не е за него.

Жана ще види с очите си и как по време на първите номинации в Къщата, Бахаров искаше да изгони нея и Деси Цонева с обяснението, че това са жени, с които може да пиеш на масата като с коч компания, но в никакъв случай не бива да ги прибираш у дома си.

Той смята Жана за креслива, скандалджийка и най-неадекватния човек в цялото предаване, затова и чувствата й към него изобщо няма да го трогнат. За сметка на това пък неговите коментари за нея ще сринат Бергендорф, която ще изпадне в една от поредните си психични кризи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар