Алисия потресе феновете: Виж какво си причини!

Алисия не спира с операциите, но ефектът май е обратен
0

Алисия се обезобрази отново, оперира се за три бона!

Поп фолк дивата Алисия е проумяла, че няма да е вечно в отбора на младите. За да прилича повече на младите си колежки бившата на Ники Михайлов отново прибегнала до услугите на пластичния хирург.

Тя избрала да се подмлади при д-р Николай Георгиев. Той се слави като един от най-успешните пластични хирурзи в гилдията. При него настоящата любима на пернишкия бизнесмен Жоро Бирмата си повдигнала брадичката.

Алисия
Алисия не спира с операциите, но ефектът май е обратен

Според старо фото брадичката на една от най-тиражираните певици на „Ара мюзик” бе доста увиснала и според изпълнителката я загрозявала.

Затова тя легнала под ножа, за да си я повдигне. Феновете веднага забелязаха промяната и певицата получи доста одобрителни коментари за поредната си интервенция.

Певицата била решила да подмлади визията си и да освежи лицето си, като отново се подложила на разкрасителни процедури.

Това не е първият път, когато фолкаджийката се подлага на пластична операция. Преди известно време тя отново сложи силикон в бюста си.

Старите й импланти се спихнаха и заради това тя се сложила нова доза от изкуствения материал. На участия оттогава изпълнителката ходи винаги без сутиен. И си слага такива рокли, от които да се вижда ясно тунингованите й прелести.

Според близки до певицата тя се ужасявала от зъбите си. тя ги намирала за много грозни и ужасяващи. И желанието й била с тази интервенция за повдигане на брадичката да прикрие този дефект.

Справка разкрива за подобна операция на повдигане на брадичката струва три хиляди лева. Алисия била категорична, че ще си направи операция и на зъбите, за да не чувства дискомфорт.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.