Жана Бергендорф малтретирана като малка

Жана Бергендорф малтретирана като малка
5 (100%) 1 vote
Жана Бергендорф отнасяла шамари от майка си и нейните мъже

Скандалната изпълнителка е имала тежко детство, чиито последици все още носи – разкри самата тя в шоуто „ВИП Брадър“. Вестник „Шок“ се спира на следния цитат:
„На 12 години избягах от дома си и живях в сиропиталище. Не съжалявам от този факт. Моята майка имаше доста по-важни хора до себе си, отколкото мен. Тя позволяваше на любовниците си да ме бият. Самата тя бе част от това и често стоварваше шамарите си върху мен“ – разкри сензационно поп певицата пред сащисаните си съквартиранти в Къщата.

Изпълнителката на хита „Самурай“ живяла до 18-години в дом за деца. Същата съдба имала и нейната родителка, която била осиновена като малка. Жана Бергендорф сподели още, че е сериозно наранена от миналото си, но намерила сили да продължи напред.

Някои от съквартирантите обаче не й повярваха на думите. Най-сериозно се усъмни в казаното кака Лара. Според Миглена Ангелова обаче певицата не лъже, тъй като по поведението й личи, че не се е справила с призраците от миналото си.
„Историята й е самата истина, личи си от пръв поглед“ – бе категорична устатата ексводеща.

Жана Бергендорф имала трудно детство

Жана Бергендорф имала трудно детство

На друго мнение е обаче доскорошната й приятелка Деси Цонева. Двете размениха остри реплики и тя обвини Жана Бергендорф, че е лъжкиня и голям инат, затова не й вярва.
Междувременно майка й направи изявление, че Жана говори измишльотини и че никога не е била малтретирана като дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар