Честито! Мика Стоичкова съобщи блага вест

Честито! Мика Стоичкова съобщи блага вест
5 (100%) 2 votes

Мика Стоичкова съобщи за щастливото събитие

Мика Стоичкова стана майка. Футболната щерка вече държи в обятията си своето първородно дете. Малката красавица носи звучното име Миа.

Щастливата майка благодари на отрочето си, че е избрало точно нея и Айкут за свои родители. Тя допълни, че Миа е просто перфектна и е изключително щастлива, че е част именно от тяхното семейство, пише БЛИЦ.

Щастливата майка все още не е споделила снимка на своето малко съкровище. Тя съобщи щастливата вест с анимиран фотос, на който е изобразена майка с бебе и чаша шампанско.

Мика Стоичкова даде живот на дъщеричка си в една от клиниките във Флорида. В началото на бременността си тя имаше колебания къде да роди. Първоначално футболната щерка искаше да се прибере в България и да роди тук. Главната причина за това беше, че тук ще й обърнат повече внимание заради нейния баща.

Но след това госпожа Рамадан се отказа от намерението си да се прибере в родината, за да роди. Заради карантината от вируса Зика тя не успя да присъства на сватбата на сестра си. В края на август Христина Стоичкова се венча за своя дългогодишен приятел Лука Беличич. Сватбата им се състоя в луксозния хотелски комплекс край Правец, който от години е любим на Христо Стоичков.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова роди Миа

Едва дни преди сватбата стана ясно, че не Мика, а Христина ще бъде булката. До последно всички знаеха, че в Правец ще се венчае голямата щерка на Камата.

Според информацията в медиите Мика Стоичкова се е венчала в тесен кръг в края на месец юни. Двамата с Айкут планирали и втора сватба в България с близките на двете фамилии. До последно всички мислеха, че двамата ще си разменят брачните клетви за втори път в Правец.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар